10 best bekeken glutenvrije recepten 2018

Allereerst willen wij jullie uiteraard het allerbeste wensen voor 2019! Alweer een heel jaar voorbij. Wat is dat weer snel gegaan! Ook een mooi moment om even terug te blikken op het jaar 2018. In dat jaar is ons blog behoorlijk gegroeid. Zo hebben we 55.562 unieke bezoekers mogen verwelkomen op onze website met ruim 100.000 views! Echt een super resultaat. Onze Facebook pagina is inmiddels gegroeid naar 3047 vind ik leuks en onze Instagram naar 1118. We zijn nog niet waar we willen zijn, maar we hebben goede hoop voor 2019 dat onze site nog meer bezoekers zal trekken. De droom blijft om hier ooit fulltime mijn werk van te maken.

Verder wil ik jullie uiteraard danken voor alle lieve berichten, bedankjes, maar ook jullie vragen over producten of recepten welke ik regelmatig mag ontvangen. Echt super leuk en ik wordt er dan ook altijd erg blij van.

Voor 2019 hoop ik nog meer heerlijke gluten- en lactosevrije recepten te kunnen delen. De recepten to-do lijst wordt steeds langer met ideeën waar ik zeker wat mee ga doen. Deze vinden jullie het komende jaar allemaal weer terug op Sophie Glutenvrij.

Als laatste wat ik ook erg leuk vond om te zien is welke recepten nu het beste bekeken zijn in 2018. Best wel een verrassend resultaat. Daarom heb ik voor jullie de 10 best bekeken glutenvrije recepten 2018 voor jullie op een rijtje gezet. Je vind ze allemaal hieronder.

Liefs Audrey en uiteraard ook van Sophie

 10. Oma’s kippensoep

 

 

9. Kip korma

 

8. Bobotie

  

7. Aardbeienmousse

 

6. Arepas

 

5. Kip kerrie madras

 4. Kniepertjes

 

3. Bami goreng

 

2. Kip tandoori

 

1. Vanille roomijs lactosevrij

ijs

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar nog meer gluten- en lactosevrije recepten zoals in deze 10 best bekeken glutenvrije recepten 2018? Kijk dan ook eens in onze receptenindex! Wekelijks komen hier nieuwe recepten bij.

Wil je vanaf nu geen recept meer missen? Abonneer je dan op ons blog onderaan de homepage en ontvang als eerste een melding in je mailbox. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code