Samenwerken met Sophie Glutenvrij

Wil je met ons samenwerken? Dat vinden wij natuurlijk enorm leuk!

De doelgroep van Sophie Glutenvrij is iedereen die een gluten- en/of lactosevrij dieet volgt, maar vooral gezinnen met coeliakie en/of lactose-intolerantie. De recepten en artikelen op de website zijn dan ook het meest op deze doelgroep gericht.

Het bereik van Sophie Glutenvrij:

  • 21.692 unieke bezoekers afgelopen maand
  • 3960 Facebook vind-ik-leuks en 4103 volgers
  • 1640 Instagram volgers

Het bereik van Sophie Glutenvrij stijgt elke maand en we hopen dan ook om in 2020 deze resultaten minstens te kunnen verdubbelen.

Peildatum: 2 november 2019

 

Samenwerken

Dit kan bijvoorbeeld door te adverteren op mijn blog of social media door middel van een advertorial, gesponsorde post, winactie of het plaatsen van een banner. Mocht je eventueel een ander leuk idee hebben, dan hoor ik dat graag. Ook ben ik altijd bereid om met je mee te denken om samen iets leuks op te zetten.

 

Product reviews

Uiteraard vind ik het ontzettend leuk als we op de hoogte worden gehouden van nieuwe gluten- en/of lactosevrije producten. Ook vind ik het super als deze producten naar mij verzonden worden om uit te proberen en daar eventueel een review over te schrijven. Het toesturen van producten is altijd vrijblijvend en vooraf kan geen garantie tot publicatie gegeven worden, tenzij hier vooraf afspraken over gemaakt zijn.

 

Uitnodigingen en persberichten

Voor mijn website wil ik graag op de hoogte gehouden geworden van nieuwe gluten- en/of lactosevrije producten. Ook ben ik erg geïnteresseerd in nieuwe glutenvrije kookboeken welke op de markt gaan verschijnen en zal dan ook graag aanwezig willen zijn bij boekpresentaties. Maar ook wil ik culinaire glutenvrije evenementen niet aan me voorbij laten gaan en het lijkt mij dan ook erg leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn.

 

Sophie Glutenvrij kun je volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin’, Pinterest en Twitter

Ook brengen wij wekelijks onze nieuwsbrief uit waarvoor je je kunt aanmelden.

 

Contact

Wil je meer informatie of heb je een leuk voorstel? Stuur dan een mailtje naar: audrey@sophieglutenvrij.nl 

 

Liefs Audrey en Sophie natuurlijk 😉