Disclaimer

Reviews

Op mijn website www.sophieglutenvrij.nl vind je soms reviews. Dit kunnen reviews zijn over (nieuwe) gluten- en/of lactosevrije producten, kookboeken, horecagelegenheden, winkels of keukenapparatuur of -gerei.

De producten waar ik over schrijf, zijn producten die ik meestal zelf aangeschaft heb of die ik al in huis heb. Soms worden door merken of bedrijven producten toegestuurd met de vraag hier iets over te schrijven. Op Sophie Glutenvrij zal ik altijd eerlijk mijn mening geven over een product. Als ik niet enthousiast ben over een product of het niet vind passen bij Sophie Glutenvrij, dan kies ik er meestal voor hier niets over te schrijven. Maar zoals gezegd, wel vind ik het belangrijk om ten alle tijden mijn eerlijke mening te geven. Het kan daarom zijn dat sommige reviews mogelijk iets minder positief zijn.

 

Gesponsord artikel

Als het een gesponsorde review betreft doordat merken of bedrijven mij goederen en/of producten hebben toegezonden dan zal dit duidelijk naar voorkomen in het artikel.

Als ik door het merk of bedrijf betaald wordt om iets te schrijven over een product, dan wordt dit eveneens duidelijk vermeld als “gesponsord blog” bij het artikel.

 

Disclaimer

Op de inhoud van de website, www.sophieglutenvrij.nl, berust copyright. Alle teksten en foto’s zijn door mij geschreven en gemaakt. Hierdoor zijn deze mijn eigendom tenzij anders staat vermeld. Het gebruiken van mijn foto’s en/of teksten is wettelijk niet toegestaan zonder mijn toestemming.

Als je een recept of artikel van mij wilt gebruiken op je eigen website dan is dit toegestaan mits er een link is naar mijn website, www.sophieglutenvrij.nl, bij staat en het artikel en/of recept in eigen woorden geschreven wordt. Het kopiëren van tekst is nooit toegestaan.

Het is alleen toegestaan foto’s te gebruiken wanneer je een duidelijk link vermeldt en hiervoor vooraf schriftelijk toestemming hebt ontvangen.

De artikelen op www.sophieglutenvrij.nl worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze toch onverhoopt feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de inhoud.

Voor vragen kun je terecht via: audrey@sophieglutenvrij.nl 

Wil je samenwerken? Super leuk natuurlijk! Meer informatie daarover vind je hier.

 

Smakelijke groet,

 

Audrey Dobber