Over ons, Sophie en Audrey

Over ons

Update: 2 september 2018

Hallo allemaal,

Wij zijn Audrey (1977) en Sophie (2013). Sophie heeft coeliakie en lactose-intolerantie.

Met het gluten- en lactosevrije blog “Sophie Glutenvrij” willen wij andere mensen op weg helpen met onze ervaringen en tips en hopen we jullie te inspireren in de keuken met allerlei lekkere gluten- en lactosevrije recepten.

Koken is echt een passie van en ik (Audrey ) sta dan ook regelmatig in de keuken om allerlei lekkere gluten- en lactosevrije recepten te maken. Of ik zit achter mijn laptop om weer nieuwe recepten te bedenken. Als deze recepten delen we met jullie op deze website. Kijk maar eens in onze recepten index.

Ook hebben we sinds kort de populaire wekelijkse rubriek “het gluten- en lactosevrije weekmenu” met daarin kookinspiratie voor de hele week met heerlijke, snelle en makkelijke gezinsrecepten.

 Met dit glutenvrij foodblog hopen we ook op meer bekendheid voor coeliakie. Wat in andere landen vanzelfsprekend is, vereist in Nederland nog de nodige verbetering. In Spanje weet bijvoorbeeld vrijwel iedereen wat coeliakie is en hoe hier mee om te gaan. Hoe fijn zou het zijn als dat ook in Nederland zo is?

We zouden het ontzettend leuk vinden als jullie ons blijven volgen, zodat we nog veel meer ervaringen, tips en recepten met jullie kunnen blijven delen.

 

Liefs Sophie en Audrey

 Lees in de eerste over ons hoe het allemaal begon

Bekijk ook eens onze andere gluten- en lactosevrije recepten in onze recepten index.

Heb je een van mijn recepten gemaakt? Super leuk natuurlijk! Dat wil ik altijd graag weten. Tag met #sophieglutenvrij op social media zodat ik het ook kan zien!

Geen recept meer missen? Abonneer je dan op Sophie Glutenvrij onderaan de homepage en mis vanaf nu niets meer!

 www.sophieglutenvrij.nl