• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
Sophie Glutenvrij
  • Recepten
    • Recepten index
    • 30 minuten of minder glutenvrije recepten
    • Klaar in 45 minuten! En gewoon glutenvrij
    • Aardappel gerechten
    • Brood en banket glutenvrij
    • glutenvrije desserts
    • Dranken
    • Eenpansgerechten
    • Eiergerechten
    • Fruitgerechten
    • Groentegerechten
    • Hartige taarten
    • Kerstrecepten
    • Kruiden, curry’s en smaakmakers
    • Lunch
    • Ontbijt
    • Glutenvrije oosterse gerechten
    • Oud & Nieuw
    • Ovenschotels
    • Glutenvrije paasrecepten
    • Pastagerechten
    • Rijstgerechten
    • Salades
    • Sinterklaas glutenvrij
    • Sauzen
    • Soepen
    • Stamppot
    • Snacks
    • Tapas
    • Kipgerechten
    • Vegan recepten
    • Vegetarische recepten
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Wereldgerechten
    • glutenvrije wokgerechten
    • Herfstrecepten
    • Winterrecepten
    • Zomer recepten
  • Weekmenu
  • Coeliakie
    • Wat is coeliakie?
    • Filmpjes over coeliakie
    • Het glutenvrije dieet
    • Glutenvrij erop uit
    • Filmpjes over gluten
    • Naar school
    • Lactose-intolerantie
  • Blog
  • Samenwerken
  • Contact
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring 2021
    • Nieuwsbrief
    • Over ons
30 minuten of minder, Eenpansgerechten, Eiergerechten, Lente recepten, lunch, Ontbijt, Paasrecepten  /  12 april 2017

Roerei met zalm en lente-uitjes

by Audrey

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest
Roerei met zalm en lente-uitjes

Een van mijn favoriete ontbijtgerechten. Roerei met zalm en lente-uitjes. Dit gerecht maakte ik al lang voor Sophie’s geboorte. Met een kleine aanpassing, het vervangen van de melk door lactosevrije melk en het vervangen van het brood voor glutenvrij brood, heb ik het gerecht aan kunnen passen op haar gluten- en lactosevrije dieet. Super toch?!

 



Afdrukken Pin
0 van 0 Stemmen

Roerei met zalm en lente-uitjes

Een lekker, gezond en eenvoudig ontbijtgerecht. Heerlijk met een sneetje geroosterd glutenvrij brood.
Gang Lunchgerecht, Ontbijt
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 2 personen
Auteur Audrey Dobber

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • scheutje lactosevrije melk
  • 3 lente-uitjes
  • verse bieslook naar smaak
  • 100 gram gerookte zalm
  • 4 sneetjes glutenvrij brood
  • scheutje olijfolie
  • peper en zout

Instructies

  • Rooster de sneetjes brood in de broodrooster of in de oven (200 graden, ca. 2 min.).   
  • Snij de lente-uitjes in ringetjes en de zalm in kleine stukjes.
  • Klop de eieren met de melk los. Voeg hier de bieslook aan toe met wat peper en zout naar smaak.
  • Verhit een beetje olie in een koekenpan. Voeg het eierenmengsel toe en blijf het geheel door roeren/omscheppen tot het de gewenste structuur heeft. 
  • Voeg nu de zalm snippers toe en bak dit ongeveer 2 minuutjes mee.

Notities

Ook met dit gerecht kun je eindeloos variëren en is heerlijk als ontbijt of als lunch gerecht. Bijvoorbeeld de boerenomelet variant met sperzieboontjes, ham, champignons, wortels, broccoli en wat verse peterselie Of lekker een beetje mediterraans met zoete puntpaprika, kerstomaatjes, basilicum en een rood pepertje.
Eet smakelijk alvast!

Meer van onze heerlijke gluten- en lactosevrije recepten vind je via deze link

Wist je dat je als eerste onze nieuwe recepten en laatste berichten in je mailbox ontvangt als je je abonneert op ons blog? Dit kan je doen onderaan de homepage van deze website.

 



Probeer ook eens deze glutenvrije recepten

Tags

  • bieslook
  • coeliakie
  • glutenvrij
  • glutenvrij recept
  • lactosevrij
  • lente-uitjes
  • roerei glutenvrij
  • zalm

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest

Berichtnavigatie

Glutenvrij in Spanje
Paascupcakes glutenvrij

Share your thoughts Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

code

Advertentie



Winterrecepten

Glutenvrije winterrecepten

Weekmenu 22 t/m 28 februari

glutenvrij weekmenu 2021-8

Onze nieuwste recepten

  • kerrie nasi met kip en eiKerrie nasi met kip en ei
  • andijvie-spinaziestamppot met Paturain en spekjesAndijvie-spinaziestamppot met Paturain en spekjes
  • Hollandse krieltjes schotel met gehaktHollandse krieltjes schotel met gehakt
  • penne met tomaten-mascarponesaus en gehaktPenne met tomaten-mascarponesaus en gehakt
  • andijvieschotel met kip, krieltjes en baconAndijvieschotel met kip, krieltjes en bacon

Like ons op Facebook

Like ons op Facebook

Vegan & glutenvrij genieten

Advertentie





Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ons blijven volgen? Wat leuk! Schrijf je dan snel in voor ons blog!

Voeg je bij 159 andere abonnees

Contact informatie

Sophie Glutenvrij
T.a.v. Audrey Dobber

E-mail: audrey@sophieglutenvrij.nl
Tel.: +31627047771
KvK 76833100

 

mytastenld.com

Sophie Glutenvrij op Bloglovin’

Follow
  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • sophieglutenvrij.nl © 2016-2021
Close
Sophie Glutenvrij
  • Nederlands