Het glutenvrij weekmenu 2023-35 staat voor je klaar vol glutenvrije kookinspiratie voor de komende week.
Deze week onder andere en zalige noedels met biefstuk, kastanjechampignons en paksoi die je binnen een handomdraai op tafel hebt staan. Heerlijke frittata met snijbonen en gerookte zalm. Succes verzekerd! En een mega lekkere andijvie ovenschotel met spekjes en rundersaucijzen.
Je vind het volledige glutenvrij weekmenu 2023-35 hieronder!
Veel kookplezier gewenst!
Maandag
Noedels met biefstuk, kastanjechampignons en paksoi
Heerlijke glutenvrije noedels met biefstuk, kastanje champignons en paksoi. Lekker, makkelijk, gezond en super snel op tafel.
Dinsdag
Andijvie ovenschotel met spekjes en rundersaucijzen
Een heerlijke verrassende variatie op de klassieke stamppot andijvie is deze super lekkere andijvie ovenschotel met spekjes en runderworstjes.
Woensdag
Mihoen met kip en groenten
Een heerlijke mihoen met kip boordevol verse groenten. Super lekker, makkelijk, gewoon glutenvrij en ook nog eens snel op tafel.
Donderdag
Hollandse krieltjes schotel met gehakt
Een zalige glutenvrije Hollandse krieltjes schotel met gehakt uit de oven. Makkelijk om te maken en ook nog eens binnen 30 minuten op tafel.
Vrijdag
Frittata met snijbonen en gerookte zalm
Zalige glutenvrije frittata met snijbonen en gerookte zalm die je echt een keertje geprobeerd moet hebben. Succes verzekerd!
Zaterdag
Jambalaya met kip, ham en chorizo
De Amerikaanse jambalaya. Een heerlijk rijstgerecht met kip, chorizo, groenten en in onze versie ook ham.
Zondag
Tagliatelle met broccoli, spinazie en chipolataworstjes
Een super lekkere en makkelijke glutenvrije tagliatelle met broccoli, spinazie en chipolataworstjes die ook nog eens super snel op tafel staat.
Volgen jullie de avonturen van Sophie en mij ook al op Social Media? Hier vind je niet alleen onze heerlijke glutenvrije recepten, maar ook tips, nieuws, nieuwe glutenvrije producten en een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij. En soms hebben we ook nog eens een leuke winactie!
















