• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
Sophie Glutenvrij
  • Recepten
    • Recepten index
    • 30 minuten of minder glutenvrije recepten
    • Klaar in 45 minuten! En gewoon glutenvrij
    • Aardappel gerechten
    • Brood en banket glutenvrij
    • glutenvrije desserts
    • Dranken
    • Eenpansgerechten
    • Eiergerechten
    • Fruitgerechten
    • Groentegerechten
    • Hartige taarten
    • Kerstrecepten
    • Kruiden, curry’s en smaakmakers
    • Lunch
    • Ontbijt
    • Glutenvrije oosterse gerechten
    • Oud & Nieuw
    • Ovenschotels
    • Glutenvrije paasrecepten
    • Pastagerechten
    • Rijstgerechten
    • Salades
    • Sinterklaas glutenvrij
    • Sauzen
    • Soepen
    • Stamppot
    • Snacks
    • Tapas
    • Kipgerechten
    • Vegan recepten
    • Vegetarische recepten
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Wereldgerechten
    • glutenvrije wokgerechten
    • Herfstrecepten
    • Winterrecepten
    • Zomer recepten
  • Weekmenu
  • Coeliakie
    • Wat is coeliakie?
    • Filmpjes over coeliakie
    • Het glutenvrije dieet
    • Glutenvrij erop uit
    • Filmpjes over gluten
    • Naar school
    • Lactose-intolerantie
  • Blog
  • Samenwerken
  • Contact
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring 2021
    • Nieuwsbrief
    • Over ons
lunch, Tapas, Vegetarisch  /  9 juli 2017

Gevulde champignons met mozzarella, paprika en rode pesto

by Audrey

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest
Gevulde champignons met mozzarella, paprika en rode pesto

Gevulde champignons met mozzarella, paprika en rode pesto

Deze gevulde champignons zijn heerlijk als tapas, met glutenvrij stokbrood, gebakken aardappeltjes of rijst.

Ingrediënten:
– 16 reuze champignons
– 2 bolletjes mozzarella
– 1 sjalotje
– 0,5 rode punt paprika
– 0,5 gele punt paprika
– 1 eetlepel gehakte verse platte peterselie
– 2 eetlepels rode pesto
– 4 lente-uitjes
– peper en zout

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Snipper het sjalotje. Snijd de mozzarella en paprika’s in kleine blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Doe de sjalot, mozzarella, paprika’s en lente-uitjes in een kom. Voeg de gehakte peterselie toe, de rode pesto en wat peper en zout naar smaak. Hussel alles goed door elkaar.

Vul de hoedjes van de champignons met het mozzarella mengsel. Zet de champignons 15 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Meer glutenvrije recepten vind je via deze link



Probeer ook eens deze glutenvrije recepten

Tags

  • coeliakie
  • glutenvrij
  • glutenvrij dieet
  • glutenvrij recept
  • tapas
  • vegetarisch

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest

Berichtnavigatie

Glutenvrije koekjes
Gevulde tomaten met gehakt en paprika

Share your thoughts Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

code

Advertentie



Winterrecepten

Glutenvrije winterrecepten

Weekmenu 22 t/m 28 februari

glutenvrij weekmenu 2021-8

Onze nieuwste recepten

  • kerrie nasi met kip en eiKerrie nasi met kip en ei
  • andijvie-spinaziestamppot met Paturain en spekjesAndijvie-spinaziestamppot met Paturain en spekjes
  • Hollandse krieltjes schotel met gehaktHollandse krieltjes schotel met gehakt
  • penne met tomaten-mascarponesaus en gehaktPenne met tomaten-mascarponesaus en gehakt
  • andijvieschotel met kip, krieltjes en baconAndijvieschotel met kip, krieltjes en bacon

Like ons op Facebook

Like ons op Facebook

Vegan & glutenvrij genieten

Advertentie





Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ons blijven volgen? Wat leuk! Schrijf je dan snel in voor ons blog!

Voeg je bij 159 andere abonnees

Contact informatie

Sophie Glutenvrij
T.a.v. Audrey Dobber

E-mail: audrey@sophieglutenvrij.nl
Tel.: +31627047771
KvK 76833100

 

mytastenld.com

Sophie Glutenvrij op Bloglovin’

Follow
  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • sophieglutenvrij.nl © 2016-2021
Close
Sophie Glutenvrij
  • Nederlands