Gevulde champignons met mozzarella, paprika en rode pesto
Deze gevulde champignons zijn heerlijk als tapas, met glutenvrij stokbrood, gebakken aardappeltjes of rijst.
Ingrediënten:
– 16 reuze champignons
– 2 bolletjes mozzarella
– 1 sjalotje
– 0,5 rode punt paprika
– 0,5 gele punt paprika
– 1 eetlepel gehakte verse platte peterselie
– 2 eetlepels rode pesto
– 4 lente-uitjes
– peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Snipper het sjalotje. Snijd de mozzarella en paprika’s in kleine blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Doe de sjalot, mozzarella, paprika’s en lente-uitjes in een kom. Voeg de gehakte peterselie toe, de rode pesto en wat peper en zout naar smaak. Hussel alles goed door elkaar.
Vul de hoedjes van de champignons met het mozzarella mengsel. Zet de champignons 15 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Meer glutenvrije recepten vind je via deze link