Prewetts, de lekkerste glutenvrije koekjes

gesponsord – Kennen jullie ze inmiddels al? De nieuwe glutenvrije koekjes van Prewetts? Nee?! Echt niet?! Oeh, dan mis je wat. Prewetts glutenvrije koekjes zijn namelijk echt de lekkerste glutenvrije koekjes die op de markt verschenen zijn. Heb je ze al eerder geprobeerd? Dan weet ik zeker dat je inmiddels al meerdere pakken leeg gegeten hebt.Een tijdje terug werd ik benaderd door iemand van Prewett’s Nederland. Of wij nieuwe glutenvrije koekjes wilden testen. Nou, daar zeggen wij natuurlijk geen “Nee” tegen.

Een aantal dagen later krijgen wij een doos vol met verschillende soorten koekjes. Sophie had op dat moment een vriendinnetje te spelen. Dat werd dus samen proeven. Als eerste hebben de dames de Chunky Choc Chip cookies uitgeprobeerd welke zeer in de smaak vielen. Ook Sophie’s vriendinnetje, die wel gluten mag eten, vond ze heel erg lekker. Wat ik erg fijn vind is dat ze in handige uitdeelzakjes verpakt zijn. Ideaal dus voor de glutenvrije traktatietrommel op school.

 

 

Doordat de Chunky Choc Chip cookies zo in de smaak vielen, moest natuurlijk dezelfde dag nog de rest uitgeprobeerd worden. Sophie haar favorieten zijn naast natuurlijk de chocolat chip, de Milk Choc Digestives en de Chocoful repen. De Chocoful repen doen me erg denken aan de Balisto groen die we vroeger aten.

Mijn favorieten…. Uuuuhhh, eigenlijk allemaal! Maar als ik echt zou moeten kiezen, wat heel moeilijk is, dan ga ik voor de Quad druppel chocolade koekjes, de witte chocolade en cranberry koekjes en de Chocoful repen.

Binnen een mum van tijd, lees 2 dagen, hebben Sophie en ik alle koekjes opgegeten en daarna direct weer een nieuwe voorraad aangeschaft. De Prewett’s glutenvrije koekjes zijn te koop bij Glutenvrije Markt, Boon’s, MCD, Coop, Dirk en Deka Markt. Natuurlijk hoop ik dat er straks nog veel meer verkoopadressen bij komen, want deze supermarkten zijn helaas niet dicht in onze buurt. Wij hebben ze daarom bij de Glutenvrije Markt besteld.

Prewett’s is een Engels merk, dus uiteraard heb ik ook even op de Britse website gekeken en wat blijkt, er zijn nog veel meer soorten. Hopelijk komen deze ook snel naar Nederland. Mjam!Volgen jullie de avonturen van Sophie en mij ook al op Social media?

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code