Het glutenvrij weekmenu 2023-07 vol heerlijke en makkelijk kookinspiratie voor de komende week staat weer voor je klaar!
Deze week onder andere een heerlijke kip kerrie met bloemkool en sperziebonen. Lekker met witte rijst of aardappelpuree. Verder een zalige spinazie stamppot met spekjes, ei en runderworstjes. En zeer smaakvolle spaghetti in tomaten-tonijnsaus.
De rest van het glutenvrij weekmenu 2023-07 vind je hieronder!
Veel kookplezier gewenst!
Liefs Audrey en Sophie
Maandag
Albóndigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Waan je in Spaanse sferen met deze heerlijke glutenvrije albóndigas in tomatensaus. Lekker als tapas, maar ook perfect met pasta, patatas bravas of witte rijst.
Dinsdag
Kip kerrie met bloemkool en sperziebonen
Snel, makkelijk en kids proof is deze heerlijke kip kerrie met bloemkool en sperziebonen welke ook heel eenvoudig melkvrij te maken is.
Woensdag
Japanse noedels met koolvis
Makkelijk, super simpel en mega lekker zijn deze glutenvrije Japanse noedels met koolvis welke ook nog eens binnen 25 minuten op tafel staan.
Donderdag
Witlofovenschotel met ham en kaas
Een zalige witlofovenschotel met ham en kaas die je echt een keertje geprobeerd moet hebben. Makkelijk en ook nog eens binnen 35 minuten op tafel.
Vrijdag
Spaghetti in tomaten-tonijnsaus
Heerlijke en makkelijke glutenvrije spaghetti in tomaten-tonijnsaus met courgette, paprika en champignons welke binnen 35 min op tafel staat.
Zaterdag
Spinaziestamppot met spekjes, ei en runderworstjes
Een heerlijke glutenvrije stamppot met spinazie, ui, rookspekjes, gekookt ei en runderbraadworstjes. Makkelijk om te maken, snel klaar en kids proof.
Zondag
Beef Shanghai
Een van de wereldgerechten, maar dan gewoon glutenvrij. De beef shanghai!
Volgen jullie de avonturen van Sophie en mij ook al op Social Media? Hier vind je niet alleen onze heerlijke glutenvrije recepten, maar ook tips, nieuws, nieuwe glutenvrije producten en een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij. En soms hebben we ook nog eens een leuke winactie!
















