Het glutenvrij weekmenu 2023-02 vol kookinspiratie voor de komende week staat weer voor je klaar!
Een dagje later dan de bedoeling was. Sorry! Het was gisteren prachtig weer, dus besloten we samen een bezoekje te brengen aan Den Helder. ’t Ja, en als je daar dan toch bent, dan kun je net zo goed even overvaren naar Texel om daar een flinke wandeling te maken en frietjes te eten.
Sophie is sinds vandaag weer naar school en ik probeer ons huishouden weer in de ‘back-to-normal’ stand te krijgen. Deze week daarom eenvoudige en verantwoorde recepten die tussen de 30 en 45 minuten op tafel staan.
Deze week in het glutenvrij weekmenu 2023-02 onder andere een zalige bloemkool-aardappelsoep met bosui en ham. Een heerlijke spitskoolstamppot met kerrie en appel. Zondag wederom een van mijn favorieten! De Provençaalse kipschotel met krieltjes en haricots verts.
Je vind het volledige glutenvrij weekmenu hieronder.
Veel kookplezier en eet smakelijk!
Liefs Audrey en Sophie
Maandag
Chili con pollo
Een super lekkere chili con pollo die binnen 35 minuten op tafel staat. Heerlijk met witte rijst en tortilla chips.
Dinsdag
Spitskoolstamppot met kerrie en appel
Een heerlijke en makkelijke spitskoolstamppot met kerrie en appel welke je binnen een handomdraai op tafel hebt staan. Lekker met een gehaktbal of een stukje rookworst.
Woensdag
Pasta met spinazie, broccoli en linzen
Een super lekkere en goed gevulde pasta met spinazie, broccoli en linzen, gehakt en spekjes welke je binnen een handomdraai op tafel hebt staan.
Donderdag
Ovenschotel met kabeljauw, doperwten en worteltjes
Een verrukkelijke ovenschotel met kabeljauw, doperwten en worteltjes. Makkelijk om te maken en binnen 45 minuten klaar.
Vrijdag
Mexicaanse rijstschotel met chipolataworstjes
Een mega lekkere Mexicaanse rijstschotel met chipolataworstjes welke ook nog eens snel op tafel staat. Lekker met een frisse salade.
Zaterdag
Bloemkool-aardappelsoep met bosui en ham
Een heerlijke bloemkool-aardappelsoep met bosui en ham welke makkelijk is om te maken, maar ook nog eens snel op tafel staat.
Zondag
Provençaalse kipschotel met krieltjes en haricots verts
Een mega lekkere en makkelijke Provençaalse kipschotel met krieltjes en haricots verts welke ook nog eens binnen 45 minuten op tafel staat en slechts 536 calorietjes bevat.
Volgen jullie de avonturen van Sophie en mij ook al op Social Media? Hier vind je niet alleen onze heerlijke glutenvrije recepten, maar ook tips, nieuws, nieuwe glutenvrije producten en een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij. En soms hebben we ook nog eens een leuke winactie!