So good & Veggie

Gesponsord – So Good & Veggie van Andros is een 100% plantaardig alternatief voor zuivel dat vanaf 25 februari in de Nederlandse supermarkten ligt bij onder andere Jumbo en Coop. De yoghurt en desserts zijn gemaakt van kokos- of amandelmelk en zijn verkrijgbaar in diverse smaken zoals hazelnoot, perzik, aardbei, vanille, chocolade, naturel en zwartebes-framboos. So Good & Veggie is niet alleen gluten- en lactosevrij, maar ook melk- en sojavrij. Daarom zeer geschikt als je een gluten-, lactose- en/of melkvrij dieet volgt of een vegan lifestyle hebt.Afgelopen week kregen wij een aantal van deze heerlijke So Good & Veggie toetjes van Andros toegestuurd om samen uit te proberen. Daar zeggen Sophie en ik uiteraard geen nee tegen. We hebben de kokosyoghurt en het hazelnoot toetjes, welke gemaakt  zijn van onder andere amandelmelk, uitvoerig getest ;-).

Nog voor dat ik het volledige pakket had uitgepakt had Sophie al een bekertje met het hazelnoot toetje leeg gelepeld. Dus bij deze helemaal goedgekeurd door onze kieskeurige kleine dame. Wat ook erg fijn is, is dat het toetje in een handige meeneem verpakking zit  “Mama, nu heb ik eindelijk ook mijn eigen toetje om mee te nemen naar school of als we op reis gaan.”

 

 

 

De kokosyoghurt heb ik gisterochtend uitgeprobeerd tijdens het ontbijt in de zelfgemaakte glutenvrije muesli en ook deze vond ik verrassend lekker. Het smaakt echt als yoghurt en heeft een lekkere romige structuur.  Ook zit de kokosyoghurt in handige vrolijk gekleurde kleine bekertjes waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen in je lunchtrommel.

de

Ons voorraadje is inmiddels op, dus wij gaan komende week weer nieuwe yoghurtjes en dessertjes kopen. Je vind So Good & Veggie in het koelvak bij de supermarkt.

 

 Wil je ook eens met ons samenwerken? Super leuk natuurlijk!
Klik dan op bovenstaande link of stuur een mailtje naar: audrey@sophiegutenvrij.nl

Bron: Kroon op het werk, So Good & Veggie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code