Glutenvrij ijsje eten bij Multi-ijs in Purmerend

Glutenvrij ijsje eten bij Multi-ijs in Purmerend

Sinds een tijdje verkoopt Multi-ijs in Purmerend en Landsmeer glutenvrije hoorntjes. Zodra we in het stadje zijn (zo wordt het centrum hier genoemd) in Purmerend dan begint Sophie al bij voorbaat te vragen. “Mama, gaan we straks een glutenvrij ijsje eten?”

Zodra alle boodschappen gedaan zijn, dan gaan we altijd steevast naar Multi-ijs in het Eggert centrum. De medewerkers zijn goed op de hoogte. Het ijs wordt geschept uit nieuwe bakken om kruisbesmetting te voorkomen. De keuze is daarom wat beperkt, maar er zit altijd wel iets lekkers bij voor kleine Sophie.

Voorzichtig wordt het plastic van het aparte verpakte glutenvrije hoorntje open geknipt. De medewerker blijft het hoorntje vasthouden aan het plastic, dus raakt het hoorntje niet aan. Daarna wordt het ijs met een schone lepel in het hoorntje geschept. Als het ijsje klaar is, dan wordt het niet in de speciale houder gezet, maar wordt het aangereikt, zodat ik het hoorntje zelf uit het plastic kan halen en aan Sophie kan geven.

Voor Sophie is het iedere keer weer een feestje als we naar Multi-ijs gaan en ze geniet er elke weer ontzettend van.

Bedankt Multi-ijs! Jullie maken mijn kleine meisje, maar ook vele andere met coeliakie erg gelukkig en hopen dat meer horecaondernemers in Purmerend jullie voorbeeld gaan volgen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code