Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
Sophie Glutenvrij

Heerlijk genieten van de lekkerste glutenvrije recepten voor het hele gezin!

  • Recepten
    • Recepten index
    • 30 minuten of minder glutenvrije recepten
    • Klaar in 45 minuten! En gewoon glutenvrij
    • Aardappel gerechten
    • Brood en banket glutenvrij
    • glutenvrije desserts
    • Dranken
    • Eenpansgerechten
    • Eiergerechten
    • Fruitgerechten
    • Groentegerechten
    • Hartige taarten
    • Kerstrecepten
    • Kruiden, curry’s en smaakmakers
    • Lunch
    • Ontbijt
    • Glutenvrije oosterse gerechten
    • Oud & Nieuw
    • Ovenschotels
    • Glutenvrije paasrecepten
    • Pastagerechten
    • Rijstgerechten
    • Salades
    • Sinterklaas glutenvrij
    • Sauzen
    • Soepen
    • Stamppot
    • Snacks
    • Tapas
    • Kipgerechten
    • Vegan recepten
    • Vegetarische recepten
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Wereldgerechten
    • glutenvrije wokgerechten
    • Herfstrecepten
    • Winterrecepten
    • Zomer recepten
  • Weekmenu
  • Coeliakie
    • Wat is coeliakie?
    • Filmpjes over coeliakie
    • Het glutenvrije dieet
    • Glutenvrij erop uit
    • Filmpjes over gluten
    • Naar school
    • Lactose-intolerantie
  • Blog
  • Samenwerken
  • Contact
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring 2021
    • Nieuwsbrief
    • Over ons
30 minuten of minder, Visgerechten  /  8 juni 2017

Kabeljauw met tijm en knoflook

by Audrey

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest
Kabeljauw met tijm en knoflook

Afdrukken Pin
0 van 0 Stemmen

Kabeljauw met tijm en knoflook

Een makkelijk, maar erg lekker recept wat bij vrijwel iedereen in de smaak valt. Deze kabeljauw kun je heerlijk combineren met gebakken aardappeltjes of aardappeltjes uit de oven, gegrilde groente of worteltjes.
Gang Hoofdgerecht, Visgerecht
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen
Auteur Audrey Dobber

Ingrediënten

  • 600 gram (diepvries) kabeljauw
  • tijm
  • knoflookpoeder
  • scheutje olijfolie
  • zwarte peper uit de pepermolen
  • zout

Instructies

  • Laat de diepvries kabeljauw buiten de koelkast volledig ontdooien en uitlekken in een vergiet. Gebruik je verse kabeljauw, dan kun je deze stap overslaan.
  • Dep de kabeljauw helemaal droog en bestrooi deze met wat knoflookpoeder, verse tijm, peper en zout.
  • Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan. Bak de kabeljauw op hoog vuur gedurende 6 minuten aan beide kanten bruin en gaar. De vis mag nog net niet uit elkaar vallen.

Notities

Deze kabeljauw met tijm en knoflook is heerlijk met verse worteltjes, gegrilde groenten, gebakken aardappelen of aardappeltjes uit de oven.
Eet smakelijk!

Meer van onze gluten- en lactosevrije recepten vind je via deze link

Wekelijks worden er nieuwe recepten toegevoegd op de website.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten en berichten? Schrijf je dan in op ons blog onderaan de homepage en ontvang als eerste het laatste nieuws in je inbox.

 

 

Probeer ook eens deze glutenvrije recepten

Tags

  • coeliakie
  • glutenintolerantie
  • glutenvrij
  • glutenvrij dieet
  • glutenvrij visgerecht
  • kabeljauw
  • knoflook
  • lactosevrij
  • makkelijk visgerecht
  • tijm
  • vrijdag visdag

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest

Berichtnavigatie

Tomatensoep
Paprika-bieslook aardappeltjes uit de oven

Share your thoughts Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

code

Advertentie



Winterrecepten

Glutenvrije winterrecepten

Weekmenu 25 t/m 31 januari

glutenvrij weekmenu 2021-4

Onze nieuwste recepten

  • pasta ovenschotel met bloemkool, ham en kaasPasta ovenschotel met bloemkool, ham en kaas
  • aardappel-knoflookpuree met Provençaalse kruidenAardappel-knoflookpuree met Provençaalse kruiden
  • Pasta pesto met spinazie, kip en mascarponePasta pesto met spinazie, kip en broccoli
  • visschotel met krieltjes, haricots verts en broccoliVisschotel met krieltjes, haricots verts en broccoli
  • Stoofschotel met kapucijners, pompoen en braadworstjesStoofschotel met kapucijners, pompoen & braadworstjes

Like ons op Facebook

Like ons op Facebook

Vegan & glutenvrij genieten

Advertentie





Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ons blijven volgen? Wat leuk! Schrijf je dan snel in voor ons blog!

Voeg je bij 158 andere abonnees

Contact informatie

Sophie Glutenvrij
T.a.v. Audrey Dobber

E-mail: audrey@sophieglutenvrij.nl
Tel.: +31627047771
KvK 76833100

 

mytastenld.com

Sophie Glutenvrij op Bloglovin’

Follow
  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • sophieglutenvrij.nl © 2016-2021
Close
Sophie Glutenvrij
  • Nederlands
Wij plaatsen functionele cookies om er voor te zorgen dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Tevens plaatsen tracking cookies om advertenties beter op uw surf gedrag af te kunnen stemmen (Google Adwords). Ook plaatsen wij analytische cookies om op deze manier onze bezoekers aantallen bij te houden in Google Analytics.Akkoord, ik accepteer alle cookies.Nee, ik accepteer geen gepersonaliseerde cookies. Alleen noodzakelijkeKlik hier voor meer info over de cookies die wij plaatsen