Kabeljauw met tijm en knoflook
Een makkelijk, maar erg lekker recept wat bij vrijwel iedereen in de smaak valt. Deze kabeljauw kun je heerlijk combineren met gebakken aardappeltjes of aardappeltjes uit de oven, gegrilde groente of worteltjes.
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 600 gram (diepvries) kabeljauw
- tijm
- knoflookpoeder
- scheutje olijfolie
- zwarte peper uit de pepermolen
- zout
Instructies
- Laat de diepvries kabeljauw buiten de koelkast volledig ontdooien en uitlekken in een vergiet. Gebruik je verse kabeljauw, dan kun je deze stap overslaan.
- Dep de kabeljauw helemaal droog en bestrooi deze met wat knoflookpoeder, verse tijm, peper en zout.
- Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan. Bak de kabeljauw op hoog vuur gedurende 6 minuten aan beide kanten bruin en gaar. De vis mag nog net niet uit elkaar vallen.
Notities
Deze kabeljauw met tijm en knoflook is heerlijk met verse worteltjes, gegrilde groenten, gebakken aardappelen of aardappeltjes uit de oven.
Eet smakelijk!
Meer van onze gluten- en lactosevrije recepten vind je via deze link
Wekelijks worden er nieuwe recepten toegevoegd op de website.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten en berichten? Schrijf je dan in op ons blog onderaan de homepage en ontvang als eerste het laatste nieuws in je inbox.