Een makkelijk, maar erg lekker recept wat bij vrijwel iedereen in de smaak valt. Deze kabeljauw kun je heerlijk combineren met gebakken aardappeltjes of aardappeltjes uit de oven, gegrilde groente of worteltjes.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Bereidingstijd 10 minutenminuten
Totale tijd 20 minutenminuten
Gang Hoofdgerecht, Visgerecht
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties 4personen
Ingrediënten
600gram(diepvries) kabeljauw
tijm
knoflookpoeder
scheutje olijfolie
zwarte peper uit de pepermolen
zout
Hoe maak je het?
Laat de diepvries kabeljauw buiten de koelkast volledig ontdooien en uitlekken in een vergiet. Gebruik je verse kabeljauw, dan kun je deze stap overslaan.
Dep de kabeljauw helemaal droog en bestrooi deze met wat knoflookpoeder, verse tijm, peper en zout.
Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan. Bak de kabeljauw op hoog vuur gedurende 6 minuten aan beide kanten bruin en gaar. De vis mag nog net niet uit elkaar vallen.
Opmerkingen
Deze kabeljauw met tijm en knoflook is heerlijk met verse worteltjes, gegrilde groenten, gebakken aardappelen of aardappeltjes uit de oven.Eet smakelijk!