• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
Sophie Glutenvrij
  • Recepten
    • Recepten index
    • 30 minuten of minder glutenvrije recepten
    • Klaar in 45 minuten! En gewoon glutenvrij
    • Aardappel gerechten
    • Brood en banket glutenvrij
    • glutenvrije desserts
    • Dranken
    • Eenpansgerechten
    • Eiergerechten
    • Fruitgerechten
    • Groentegerechten
    • Hartige taarten
    • Kerstrecepten
    • Kruiden, curry’s en smaakmakers
    • Lunch
    • Ontbijt
    • Glutenvrije oosterse gerechten
    • Oud & Nieuw
    • Ovenschotels
    • Glutenvrije paasrecepten
    • Pastagerechten
    • Rijstgerechten
    • Salades
    • Sinterklaas glutenvrij
    • Sauzen
    • Soepen
    • Stamppot
    • Snacks
    • Tapas
    • Kipgerechten
    • Vegan recepten
    • Vegetarische recepten
    • Visgerechten
    • Vleesgerechten
    • Wereldgerechten
    • glutenvrije wokgerechten
    • Herfstrecepten
    • Winterrecepten
    • Zomer recepten
  • Weekmenu
  • Coeliakie
    • Wat is coeliakie?
    • Filmpjes over coeliakie
    • Het glutenvrije dieet
    • Glutenvrij erop uit
    • Filmpjes over gluten
    • Naar school
    • Lactose-intolerantie
  • Blog
  • Samenwerken
  • Contact
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring 2021
    • Nieuwsbrief
    • Over ons
Eiergerechten, Klaar in 45 minuten, lunch, Ontbijt, Paasrecepten, Vegetarisch  /  16 januari 2017

Ei muffins

by Audrey

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest
Ei muffins

Ei muffins zijn makkelijk om te maken en ze kunnen elk moment van de dag. Ei muffins kun je zowel warm als koud eten, dus ideaal als ontbijt, mee in de lunch trommel, als tussendoortje of even voor het sporten. Lekker, snel en ook nog eens gluten- en lactosevrij. 



Afdrukken Pin
0 van 0 Stemmen

Ei Muffins

Snel, makkelijk en ook nog eens super lekker. Ei muffins kunnen eigenlijk altijd.
Gang Lunchgerecht, Ontbijt, Snack, Tussendoortje
Keuken Glutenvrij
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 12 stuks
Auteur Audrey Dobber

Ingrediënten

  • 10 eieren
  • 1 muffin tray
  • baking cups optioneel
  • 3 lente uitjes
  • 3 plakjes zalm
  • 1 stukje rode punt paprika
  • 1 rode peper
  • 1 kleine rode ui
  • 1 bolletje mozzarella
  • verse bieslook
  • verse basilicum
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de eieren los in een kom en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de lente uitjes in plakjes, de zalm in stukjes, snipper de rode ui, de rode paprika in kleine blokjes, de rode peper in ringetjes, de mozzarella in stukjes en hak de bieslook en basilicum fijn.
  • Stop 12 baking cups in de muffin vorm. Als je geen baking cups hebt, vet dan de vorm goed in met boter of baking spray.
  • Vul 6 bakjes met de zalm, een helft van de lente uitjes en de bieslook.
  • Vul de andere 6 bakjes met de rode punt paprika, mozzarella, andere helft van de lente uitjes, de rode ui, de rode peper en de basilicum.  
  • Verdeel nu het los geklopte ei over de bakjes.
  • Bak de ei muffins gedurende 15 minuten in de oven. Laat de ei muffins even afkoelen en haal ze daarna uit de vorm. 

Notities

Je kunt de muffins zowel warm als koud eten. Ook zijn ze een aantal dagen houdbaar in de koelkast. Met ei muffins kan je eindeloos variëren.
Ik heb nu bovenstaande ingrediënten gebruikt, maar je kunt bijvoorbeeld ook andere soorten groente gebruiken, zoals doperwten, spinazie, broccoli, courgette, tomaat, aubergine, pompoen etc.
Of andere soorten vlees en vis, zoals kabeljauw, kip, kalkoen, gehakt etc en natuurlijk ook diverse soorten kaas zoals mozzarella, cheddar, belegen kaas enz.
Maak het geheel compleet met fijn gehakte verse kruiden.
Eet smakelijk!

Meer glutenvrije recepten vind je via deze link



 

Probeer ook eens deze glutenvrije recepten

Tags

  • coeliakie
  • ei
  • ei muffins
  • eieren
  • Eiergerechten
  • glutenvrij
  • glutenvrije ei muffins
  • lunch
  • muffins
  • ontbijt
  • snack
  • tussendoortje

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Print
  • Pinterest

Berichtnavigatie

Nasi goreng met kipsaté glutenvrij
Makkelijke glutenvrije pasta, binnen 20 minuten op tafel

Share your thoughts Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

code

Advertentie



Winterrecepten

Glutenvrije winterrecepten

Weekmenu 22 t/m 28 februari

glutenvrij weekmenu 2021-8

Onze nieuwste recepten

  • Penne met andijvie, spinazie en spekjesPenne met andijvie, spinazie en spekjes
  • kerrie nasi met kip en eiKerrie nasi met kip en ei
  • andijvie-spinaziestamppot met Paturain en spekjesAndijvie-spinaziestamppot met Paturain en spekjes
  • Hollandse krieltjes schotel met gehaktHollandse krieltjes schotel met gehakt
  • penne met tomaten-mascarponesaus en gehaktPenne met tomaten-mascarponesaus en gehakt

Like ons op Facebook

Like ons op Facebook

Vegan & glutenvrij genieten

Advertentie





Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ons blijven volgen? Wat leuk! Schrijf je dan snel in voor ons blog!

Voeg je bij 159 andere abonnees

Contact informatie

Sophie Glutenvrij
T.a.v. Audrey Dobber

E-mail: audrey@sophieglutenvrij.nl
Tel.: +31627047771
KvK 76833100

 

mytastenld.com

Sophie Glutenvrij op Bloglovin’

Follow
  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • sophieglutenvrij.nl © 2016-2021
Close
Sophie Glutenvrij
  • Nederlands