Snel, makkelijk en ook nog eens super lekker. Ei muffins kunnen eigenlijk altijd.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 20 minutenminuten
Bereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 35 minutenminuten
Gang Lunchgerecht, Ontbijt, Snack, Tussendoortje
Keuken Glutenvrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties 12stuks
Keukengerei
1 muffin tray
12 baking cups
Ingrediënten
10eieren
3lente uitjes
3plakjeszalm
1stukjerode punt paprika
1rode peper
1kleinerode ui
1bolletjemozzarella
verse bieslook
verse basilicum
peper en zout
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de eieren los in een kom en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de lente uitjes in plakjes, de zalm in stukjes, snipper de rode ui, de rode paprika in kleine blokjes, de rode peper in ringetjes, de mozzarella in stukjes en hak de bieslook en basilicum fijn.
Stop 12 baking cups in de muffin vorm. Als je geen baking cups hebt, vet dan de vorm goed in met boter of baking spray.
Vul 6 bakjes met de zalm, een helft van de lente uitjes en de bieslook.
Vul de andere 6 bakjes met de rode punt paprika, mozzarella, andere helft van de lente uitjes, de rode ui, de rode peper en de basilicum.
Verdeel nu het los geklopte ei over de bakjes.
Bak de ei muffins gedurende 15 minuten in de oven. Laat de ei muffins even afkoelen en haal ze daarna uit de vorm.