Een super makkelijk, feestelijk en snel voorgerecht.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 15 minutenminuten
Gang Visgerecht, Voorgerecht
Keuken Eivrij, Glutenvrij, Lactosevrij, Melkvrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties 4personen
Ingrediënten
400gramverse zalm
2eetlepels kappertjes
1sjalotje
10grambieslook
1eetlepellimoensap
peper en zout
Hoe maak je het?
Snijd de verse zalm in kleine blokjes.
Snipper het sjalotje en knip de bieslook fijn. Hou een paar sprietjes bieslook apart. Deze heb je later nodig voor de garnering.
Meng in een kom de zalmblokjes samen met het sjalotje, de fijngeknipte bieslook, kappertjes, limoensap en wat peper en zout naar smaak.
Vul een kookring met de zalmtartaar en duw het geheel even aan met de achterkant van een lepel. Verwijder de kookring, zodat je een mooi rond zalmtartaartje op het bord krijgt.
Garneer de zalmtartaar met een paar sprietjes bieslook.
Opmerkingen
Je kunt de kappertjes eventueel ook vervangen voor wat blokjes komkommer of je kunt als extra wat rucola toevoegen. Eet smakelijk!Liefs Audrey