Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
E-mail
Stroganoffsaus
4
van
4
Stemmen
Kook modus
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd
20
minuten
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
40
minuten
minuten
Gang
Sauzen
Keuken
Glutenvrij, Lactosevrij, Russisch
Auteur
Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties
4
personen
Ingrediënten
250
gram
champignons
2
uien
1
bolletje
Chinese knoflook
1
rode
punt paprika
1
groene
paprika
210
gram
tomatenpuree
3 blikjes
250
ml
Alpro cuisine
150
ml
crème fraîche
MinusL
2
theelepels
paprikapoeder mild
2
theelepels
paprikapoeder pikant
1
snuf
cayennepeper
1
runderbouillonblokje
3
eetlepels
wodka
peper en zout
olijfolie
Hoe maak je het?
Snij de ui in stukjes en de knoflook zo fijn mogelijk.
Verwijder de steeltjes van de champignons en snij ze in plakjes.
Snij de rode- en groene paprika in blokjes.
Verhit een beetje olie in een braadpan.
Fruit de ui samen met de knoflook en met het paprikapoeder
Voeg na 2 minuten de champignons toe. Roerbak deze zo'n 3 minuten.
Schep nu de paprikablokjes in de pan en roerbak ook zo'n 3 minuten mee.
Schenk nu de Alpro cuisine bij de groenten en roer even goed door.
Schep vervolgens de crème fraîche bij het geheel samen met de tomatenpuree.
Voeg het runderbouillonblokje toe samen met 3 eetlepels wodka en wat peper en zout naar smaak.
Laat de stroganoffsaus nog even zachtjes door pruttelen.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!
Liefs Audrey
Heb je dit glutenvrije recept geprobeerd?
Laat het ons weten via
@sophieglutenvrij
of tag
#sophieglutenvrij
!
Tag:
biefstuk, glutenvrij, Kerst, lactosevrij, paprika, saus, stroganoff, wodka