Bereid de glutenvrije noedels volgens de instructies op de verpakking.
Snijd intussen de kipfilet en de ham in blokjes. Bestooi de kipfilet met een beetje peper en zout.
Daarna snijd je de lente-uitjes in ringetjes en de paprika's en winterpeen in blokjes.
Vervolgens snijd je de ui, rode peper, knoflook, gember en kurkuma zo fijn mogelijk. Ik gebruik hiervoor de hakmolen van de staafmixer.
Verhit 1 eetlepel rijstolie, 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel sesamolie in de wok.
Fruit hierin het de ui, rode peper, knoflook, gember en kurkuma samen met het kerriepoeder en palmsuiker. Verkruimel het groentebouillonblokje in de wok.
Schep de kipfiletblokjes en hamstukjes in de wok en bak rondom even aan.
Schep vervolgens de wok garnalen in de wok en bak ook deze even rondom aan.
Voeg nu de paprika, winterpeen en lente-uitjes bij het geheel en roerbak zo'n 5 tot 7 minuten.
Klop intussen de eieren lost met de lactosevrije melk en wat peper en zout naar smaak.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en roerbak de eieren tot roer-ei.
Als laatste schep je de noedels, taugé en roer-ei bij de Singaporese noedels. Serveer direct.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie