Een super lekkere en goed gevulde pasta met spinazie, broccoli en linzen, gehakt en spekjes welke je binnen een handomdraai op tafel hebt staan.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 20 minutenminuten
Bereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 35 minutenminuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Glutenvrij, Italiaans
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p. 1190kcal
Porties 6personen
Ingrediënten
400gramglutenvrije penne
500gramrundergehakt
1struikbroccoli
400gramverse spinazie
1ui
1bliklinzen400 gram
250gramgerookte spekreepjes
240gramBoursin cuisine
1runderbouillonblokje
peper
zout
olijfolie
Hoe maak je het?
Snijd de broccoli in kleine roosjes.
Kook de broccoli 5 minuten voor in ruim water met eventueel een snufje zout
Kook de glutenvrije penne (of andere glutenvrije pasta) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met het runderbouillonblokje en wat zout.
Snipper intussen de ui.
Verhit een scheutje olijfolie in de wok of grote hapjespan en fruit hierin de ui.
Voeg de spekblokjes toe en bak rondom lichtbruin.
Voeg vervolgens het gehakt toe samen met wat peper en bak het rul. Wees voorzichtig met zout. De rookspekreepjes geven al een behoorlijk hoeveelheid af.
Giet de linzen in een zeef en spoel ze af met koud water.
Voeg de linzen toe aan het gehakt en spekjes samen met de broccoli roosjes.
Voeg in delen de spinazie toe en laat deze slinken.
Doe de glutenvrije pasta erbij en voeg als laatste de Boursin cuisine erbij.
Roer alles nog even goed door.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie