Tag: aardappelpuree, chinese kool, glutenvrij, glutenvrij recept, makkelijk recept, melkvrij, Oosters, paksoi, stamppot, wat eten we vandaag, zonder gluten
Voedingswaarden per persoon/portie
Voedingswaarden
Oosterse stamppot met paksoi en Chinese kool
Portie grootte
1 portie
Hoeveelheid per persoon/portie
Calorieën
734
% Dagelijkse hoeveelheid*
Vet
29
g
45
%
Verzadigd vet
18
g
113
%
Meerv. onverz. vet
1
g
Enkelv. onverz. vet
4
g
Cholesterol
89
mg
30
%
Natrium
3982
mg
173
%
Kalium
1951
mg
56
%
Koolhydraten
85
g
28
%
Vezel
10
g
42
%
Suiker
15
g
17
%
Eiwit
37
g
74
%
Vitamine A
3683
IU
74
%
Vitamine B1
0.3
mg
20
%
Vitamine B2
0.2
mg
12
%
Vitamine B3
5
mg
25
%
Vitamin B5
1
mg
10
%
Vitamin B6
1
mg
50
%
Vitamin B12
0.003
µg
0
%
Vitamine C
112
mg
136
%
Vitamine E
1
mg
7
%
Vitamine K
44
µg
42
%
Calcium
155
mg
16
%
Koper
1
mg
50
%
Foliumzuur
145
µg
36
%
IJzer
5
mg
28
%
Mangaan
1
mg
50
%
Magnesium
121
mg
30
%
Fosfor
298
mg
30
%
Selenium
4
µg
6
%
Zink
2
mg
13
%
* Percentage dagelijkse hoeveelheid gebaseerd op 2000 calorieën per dag