Noedels met biefstuk, kastanje champignons en paksoi
5 van 1 stem
Heerlijke gluten- en lactosevrije noedels met biefstuk, kastanje champignons en paksoi. Lekker, makkelijk, gezond en super snel op tafel.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 15 minutenminuten
Bereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 30 minutenminuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij, Melkvrij, Oosters
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties 4personen
Ingrediënten
500grambiefstuk
250gramglutenvrije noedelsPeaks
1paksoi
250gramkastanje champignons
150gramtaugé
1rode punt paprika
1rode peper
2cmgember
1bolletjeChinese knoflook
4eetlepelsCoriander & wasabi sojasaus glutenvrij
1eetlepelolijfolie
peper en zout
Hoe maak je het?
Snijd de biefstuk in brede repen en daarna in puntjes zodat de biefstuk straks lekker mals blijft. Bestrooi met wat peper en zout naar smaak en 2 eetlepels glutenvrije coriander & wasabi sojasaus van Lima.
Snijd intussen de stelen van de paksoi in stukjes en de bladeren in repen. Houdt de bladeren en de repen even apart.
Snijd de kastanje champignons in plakjes, de paprika in reepjes en de rode ui in stukjes.
Hak de knoflook, gember en rode peper zo fijn mogelijk. Ik doe dit meestal in de hakmolen van de staafmixer.
Kook intussen de noedels met wat zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit een scheutje olijfolie en 2 eetlepels coriander & wasabi sojasaus in een wok.
Fruit hierin de ui, knoflook, rode peper en gember.
Voeg de paksoi stelen toe samen met de rode punt paprika en kastanje champignons.
Verhit in een koekenpan een beetje olijfolie en roerbak hierin de gemarineerde biefstuk puntjes gedurende zo'n 3 minuten.
Doe de paksoi bladeren en taugé bij de groenten en roer alles goed door.
Voeg vervolgens de noedels toe en roer wederom goed door.
Als laatste schep je de biefstuk puntjes uit de koekenpan en voeg deze toe aan de noedels en groenten.
Serveer direct.
Opmerkingen
De glutenvrije coriander & wasabi sojasaus van Lima koop ik onder andere bij de Online Drogist. Mocht je deze nu niet kunnen krijgen, dan kun je deze ook vervangen door een combinatie van glutenvrije sojasaus, vissaus en sesamolie.Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey