Hier is er weer één! Een heerlijk glutenvrij, makkelijk en snel recept voor het hele gezin. Namelijk deze super lekkere krieltjes ovenschotel met prei, spekjes en ui.
Snipper de ui en snijd de knoflook zo fijn mogelijk
Snijd de prei vervolgens in ringen.
Verhit een scheutje olijfolie in een wok of koekenpan en bak hierin de ui, knoflook en spekjes.
Voeg de prei en krieltjes toe en bak even mee.
Roer de crème fraîche samen met de Provençaalse kruiden, een flinke hand geraspte kaas en wat peper en zout naar smaak door de het geheel.
Schep de krieltjes met groenten en spekjes in een ovenschaal.
Strooi er nog een flinke laag geraspte kaas over heen en zet daarna in het midden van de oven gedurende 15 minuten totdat de kaas een mooi goudbruin korstje heeft.
Opmerkingen
Eet je naast glutenvrij ook lactosevrij, vervang dan de crème fraîche door lactosevrije crème fraîche van Arla of MinusL.Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie