Niets lekkerder dan zelfgemaakte gluten- en lactosevrije knoflooksaus.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Totale tijd 10 minutenminuten
Gang Saus
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties 1schaaltje
Ingrediënten
5eetlepelsmayonaise
1eetlepellactosevrije yoghurt
3takjesbladpeterselie
2bolletjesChinese knoflookof 3 teentjes
1theelepellimoensap
1theelepelhoning
peper en zout
Hoe maak je het?
Hak de blaadjes van de bladpeterselie fijn.
Pers de bolletjes knoflook uit boven een schaaltje.
Meng de mayonaise, lactosevrije yoghurt, limoensap, honing, peterselie en knoflook samen met wat peper en zout door elkaar. En klaar is je knoflooksaus!
Opmerkingen
Je kunt de knoflooksaus direct gebruiken, maar hij wordt nog lekkerder als je hem even in de koelkast zet zodat de smaken nog beter kunnen mengen.