Mega lekkere Griekse souvlaki van varkenshaas welke je binnen no time op je bord hebt. Lekker met bijvoorbeeld Griekse salade, tzatziki en en tomatenpilaf.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Bereidingstijd 10 minutenminuten
Totale tijd 20 minutenminuten
Gang Barbecue, Bijgerecht
Keuken Glutenvrij, Grieks, Lactosevrij, Melkvrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p. 111kcal
Porties 8stokjes
Keukengerei
grillpan of barbecue
satéstokjes
Ingrediënten
500gramvarkenshaas
2rode uien
1½theelepeloregano
1teentjeknoflook
1½eetlepelolijfolie
peper
zout
Hoe maak je het?
Snijd de varkenshaas in blokjes van ongeveer 5 cm.
Snijd de rode uien in grove stukken.
Meng de olijfolie met de oregano en wat peper en zout.
Knijp het teentje knoflook uit en voeg dit bij de olie.
Giet de marinade bij de varkenshaas en roer goed door.
Rijg aan elk satéstokje 3 stukjes varkenshaas en vier stukken rode ui.
Bereid de souvlaki in de grillpan of op de barbecue in ongeveer 10 minuten. Draai regelmatig
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie