De lekkerste shoarmakruiden maak je gewoon heel makkelijk en snel zelf.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Totale tijd 10 minutenminuten
Gang Kruiden, Specerijen
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij, Melkvrij, Vegan
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties 1bakje
Ingrediënten
1eetlepelpaprikapoeder
2theelepelsgemberpoeder
2theelepelsknoflookpoeder
2theelepelsgemalen koriander
2theelepelsgemalen komijn
1theelepelkaneel
2theelepelszwarte peper
2thelepelsuienpoeder
2theelepelspiment
1theelepelchilipoeder
1theelepelzout
2theelepelsvenkelzaad
1theelepelgemalen kruidnagel
Hoe maak je het?
Eigenlijk is dit gewoon te makkelijk. Doe alle kruiden in een bakje en meng even goed door elkaar. Dat is alles. Makkelijk toch?!
Opmerkingen
Bewaar de shoarmakruiden in een afsloten bakje op een droge en donkere plaats.Je kunt de zelfgemaakte kruiden voor shoarma minstens 3 maanden bewaren.Lekker om je eigen kipshoarma mee te maken of voor een heerlijke shoarmaburger. Ook kun je deze shoarmakruiden naar je eigen smaak aanpassen. Hou je van bijvoorbeeld wat meer knoflook, dan voeg je dat gewoon heel makkelijk extra toe. Super toch?!Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey