Super makkelijke glutenvrije bladerdeeg pizza's die ook nog eens binnen een mum van tijd op tafel staan. Ook super leuk om samen met de kinderen te maken.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Bereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 25 minutenminuten
Gang Lunch, Tussendoortje
Keuken Glutenvrij, Italiaans
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p. 319kcal
Porties 8stuks
Ingrediënten
8plakjesglutenvrij bladerdeegdiepvries
1potjepizzasaus
75gramgeraspte kaas
2theelepelsoregano
Hoe maak je het?
Ontdooi de plakjes bladerdeeg op het aanrecht.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Snijd intussen wat beleg naar keuze zoals bijvoorbeeld champignons, paprika, courgette, rode ui, ham, stukjes gegrilde kip etc.
Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de pizzasaus.
Bestrooi vervolgens royaal met de geraspte kaas.
Strooi daarna nog wat oregano over de glutenvrije bladerdeeg pizza's.
Beleg de pizzaatjes met het gesneden beleg en zet vervolgens in het midden van de oven.
Laat de glutenvrije bladerdeeg pizza's in zo'n 15 minuten goudbruin en gaar worden.
Opmerkingen
Veel bakplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie