Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
E-mail
Tijm-knoflook aardappeltjes uit de oven
4,50
van
4
Stemmen
Super makkelijk en snel zijn deze heerlijke tijm-knoflook aardappeltjes uit de oven.
Kook modus
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
25
minuten
minuten
Totale tijd
35
minuten
minuten
Gang
Aardappelgerecht, Bijgerecht
Keuken
Glutenvrij, Lactosevrij
Auteur
Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties
4
personen
Keukengerei
ovenschaal
Ingrediënten
6
grote
aardappels
1
rode ui
1
eetlepel
tijm
1,5
theelepels
knoflookpoeder
2
eetlepels
olijfolie
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Schil de aardappels en snijd ze in blokje van ongeveer 3 cm.
Dep ze even droog met wat keukenpapier en doe ze in een ovenschaal.
Snipper de rode ui en voeg deze samen met de tijm, knoflookpoeder en olijfolie toe aan de aardappelblokjes.
Meng alles goed door en zet de ovenschaal in het midden van de oven.
Bak de tijm-knoflook aardappeltjes in ongeveer 25 minuten goudbruin en gaar. Schep de aardappeltjes regelmatig om zodat ze gelijkmatig gaar worden.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!
Liefs Audrey en Sophie
Heb je dit glutenvrije recept geprobeerd?
Laat het ons weten via
@sophieglutenvrij
of tag
#sophieglutenvrij
!
Tag:
aardappel, aardappels uit de oven, glutenvrij, knoflook, lactosevrij, tijm