Tagliatelle met broccoli, spinazie en chipolataworstjes
4,67 van 3 Stemmen
Een super lekkere en makkelijke glutenvrije tagliatelle met broccoli, spinazie en chipolataworstjes welke je ook nog eens binnen een handomdraai op tafel hebt staan.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Bereidingstijd 20 minutenminuten
Totale tijd 30 minutenminuten
Gang Hoofdgerecht, pastagerecht
Keuken Glutenvrij, Italiaans, Lactosevrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p. 451kcal
Porties 4personen
Ingrediënten
250gramglutenvrije tagliatelle
400gramverse spinazie
1struikjebroccoli
300gramrunderchipolataworstjes
1ui
1bolletjeknoflook solo
1groentebouillonblokje
2theelepelsItaliaanse kruiden
olijfolie
peper
zout
Hoe maak je het?
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met wat zout en het groentebouillonblokje beetgaar.
Snipper de ui en snijd de knoflook zo fijn mogelijk.
Snijd de chipolataworstjes in stukjes van ongeveer 1,5 cm.
Snijd de broccoli in kleine roosjes en de hoedjes van de champignons in plakjes.
Verhit een scheutje olijfolie in de wok en fruit hierin de ui en knoflook.
Voeg de chipolataworstjes toe en bak rondom aan.
Voeg vervolgens de broccoli en champignons toe er roerbak even mee.
Doe de spinazie in delen bij het geheel en laat het slinken.
Voeg als laatste de Italiaanse kruiden toe samen met nog wat peper en zout naar smaak.
Laat het geheel nog zo'n 5 minuten zachtjes doorkoken zodat de broccoli beetgaar is.
Voeg de tagliatelle toe en roer alles nog even goed door.