Een zalige glutenvrije rundvleessalade die je echt een keertje geprobeerd moet hebben. Lekker op een glutenvrij stokbroodje of als bijgerecht bij de bbq.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 15 minutenminuten
Bereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 30 minutenminuten
Gang Bijgerecht, buffetgerecht, Salade
Keuken Glutenvrij, Hollands
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p. 438kcal
Porties 4personen
Ingrediënten
6middelgrotekruimige aardappels
½blikjecorned beef
1potjedoperwten met wortelen195 gram
1sjalotje
8kleineaugurkjes
4eetlepelsmayonaise
2eetlepelsyoghurt
1theelepeldijon mosterd
peper en zout
Hoe maak je het?
Schil de aardappels en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.
Kook de aardappels in ruim water met wat zout in 10 minuten gaar.
Stoom de aardappelschijfjes droog en laat even afkoelen.
Snipper intussen het sjalotje.
Snijd de augurkjes in kleine stukjes.
Snijd de corned beef in blokjes.
Giet de doperwten met worteltjes in een zeef en laat uitlekken.
Snijd de worteltjes in plakjes zodat ze wat kleiner worden.
Snijd de afgekoelde aardappelplakjes in blokjes.
Meng de doperwten, worteltjes, augurk, sjalot en corned beef door de aardappelblokjes.
Voeg de mayonaise, yoghurt, dijon mosterd, peper en zout toe en roer alles goed door elkaar en klaar is je glutenvrije rundvleessalade.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie