Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
E-mail
Knoflookbrood uit de oven
5
van 1 stem
Super lekker en makkelijk glutenvrij knoflookbrood uit de oven wat ook nog eens binnen een handomdraai op tafel staat.
Kook modus
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd
5
minuten
minuten
Bereidingstijd
8
minuten
minuten
Totale tijd
13
minuten
minuten
Gang
Bijgerecht, borrelhapje, Lunch
Keuken
Glutenvrij
Auteur
Audrey Dobber
Calorieën p.p.
610
kcal
Porties
1
stokbrood
Ingrediënten
glutenvrije baguette
Schär
25
gram
ongezouten roomboter
2
eetlepels
kruidenboter kruiden
Euroma
peper
zout
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Meng de kruidenboterkruiden met de roomboter en een snufje peper en zout naar smaak.
Leg het stokbrood tussen 2 gelijke houtenlepels en snijd het brood in diagonale plakken in. Hierdoor voorkom je dat je het brood te ver insnijd.
Verdeel de kruidenboter in elke opening van het stokbrood.
Zet het brood in het midden van de oven op een met bakpapier bekleed rooster en bak in 8 minuten goudbruin en gaar.
Serveer direct.
Opmerkingen
Veel bakplezier en eet smakelijk!
Liefs Audrey en Sophie
Heb je dit glutenvrije recept geprobeerd?
Laat het ons weten via
@sophieglutenvrij
of tag
#sophieglutenvrij
!
Tag:
aardappels uit de oven, bij de borrel, borrelhapje, glutenvrij stokbrood, kruidenboter
Voedingswaarden per persoon/portie
Voedingswaarden
Knoflookbrood uit de oven
Portie grootte
1 stokbrood
Hoeveelheid per persoon/portie
Calorieën
610
% Dagelijkse hoeveelheid*
Vet
28
g
43
%
Verzadigd vet
13
g
81
%
Transvet
1
g
Meerv. onverz. vet
1
g
Enkelv. onverz. vet
5
g
Cholesterol
54
mg
18
%
Natrium
999
mg
43
%
Kalium
71
mg
2
%
Koolhydraten
78
g
26
%
Vezel
9
g
38
%
Suiker
0.2
g
0
%
Eiwit
16
g
32
%
Vitamine A
929
IU
19
%
Vitamine B1
0.04
mg
3
%
Vitamine B2
0.04
mg
2
%
Vitamine B3
0.4
mg
2
%
Vitamin B5
0.03
mg
0
%
Vitamin B6
0.04
mg
2
%
Vitamin B12
0.04
µg
1
%
Vitamine C
4
mg
5
%
Vitamine D
0.4
µg
3
%
Vitamine E
1
mg
7
%
Vitamine K
139
µg
132
%
Calcium
157
mg
16
%
Koper
0.1
mg
5
%
Foliumzuur
23
µg
6
%
IJzer
10
mg
56
%
Mangaan
1
mg
50
%
Magnesium
18
mg
5
%
Fosfor
22
mg
2
%
Selenium
1
µg
1
%
Zink
1
mg
7
%
* Percentage dagelijkse hoeveelheid gebaseerd op 2000 calorieën per dag