Makkelijk, lekker en snel is deze zalige heekfilet in mosterd-dillesaus uit de oven. Lekker met grove pasta en verse spinazie.
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd 10 minutenminuten
Bereidingstijd 25 minutenminuten
Totale tijd 35 minutenminuten
Gang Hoofdgerecht, Visgerecht
Keuken Glutenvrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p. 218kcal
Porties 4personen
Ingrediënten
500gramHeekfiletdiepvries AH
250gramcrème fraîche
5takjesdille
2eetlepelsLimburgse grove mosterd
1theelepelknoflookpuree
peper
zout
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Doe de heekfilet in een vergiet met daaronder een schaal voor het lekken en laat deze een beetje ontdooien. Hij mag ook volledig ontdooit zijn, maar dit hoeft niet persé. Komt straks wel goed in de oven.
Meng de crème fraîche met de grove mosterd en knoflookpuree samen met wat peper en zout naar smaak.
Haal de takjes van de dille en meng deze door de saus.
Verdeel de heekfilet over een ovenschaal en bestrooi eventueel met wat peper en zout.
Schep de mosterd-dillesaus over de heekfilet heen en zet vervolgens in de oven.
Laat de heekfilet in ongeveer 25 minuten gaar worden.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie