Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
E-mail
Gevulde paprika's met mozzarella, bosuitjes en ham
5
van 1 stem
Zalige glutenvrije gevulde paprika's met mozzarella, bosuitjes en ham uit de oven die je echt een keertje geprobeerd moet hebben.
Kook modus
Voorkomt dat je scherm uitgeschakelt
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Gang
Bijgerecht, Lunch
Keuken
Glutenvrij
Auteur
Audrey Dobber
Calorieën p.p.
387
kcal
Porties
8
stuks
Ingrediënten
4
grote
rode punt paprika's
75
gram
hamreepjes
4
bollen
mozzarella
3
bosuitjes
Italiaanse kruiden
4
eetlepels
tomatenpuree
4
theelepels
knoflookpuree
peper
zout
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Was de paprika's, halveer ze in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Snijd vervolgens de bosuitjes in ringetjes en de mozzarella in plakjes.
Meng de tomatenpuree samen met de knoflookpuree en wat peper en zout naar smaak.
Bestrijk de binnenzijden van de paprika's met de tomaat-knoflookpuree
Beleg vervolgens de binnenzijden met de mozzarella.
Strooi wat Italiaanse kruiden over de mozzarella.
Beleg vervolgens de paprika's met de hamreepjes en bosuitjes.
Zet de paprika's in het midden van de oven en laat ze in zo'n 15 tot 20 minuten gaar worden.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!
Liefs Audrey en Sophie
Heb je dit glutenvrije recept geprobeerd?
Laat het ons weten via
@sophieglutenvrij
of tag
#sophieglutenvrij
!
Tag:
bosuitjes, mozzarella, paprika
Voedingswaarden per persoon/portie
Voedingswaarden
Gevulde paprika's met mozzarella, bosuitjes en ham
Portie grootte
1 stuk
Hoeveelheid per persoon/portie
Calorieën
387
% Dagelijkse hoeveelheid*
Vet
26
g
40
%
Verzadigd vet
15
g
94
%
Meerv. onverz. vet
1
g
Enkelv. onverz. vet
8
g
Cholesterol
96
mg
32
%
Natrium
889
mg
39
%
Kalium
392
mg
11
%
Koolhydraten
10
g
3
%
Vezel
2
g
8
%
Suiker
6
g
7
%
Eiwit
28
g
56
%
Vitamine A
3503
IU
70
%
Vitamine B1
0.1
mg
7
%
Vitamine B2
0.4
mg
24
%
Vitamine B3
2
mg
10
%
Vitamin B5
1
mg
10
%
Vitamin B6
0.4
mg
20
%
Vitamin B12
3
µg
50
%
Vitamine C
111
mg
135
%
Vitamine D
0.5
µg
3
%
Vitamine E
2
mg
13
%
Vitamine K
18
µg
17
%
Calcium
592
mg
59
%
Koper
0.1
mg
5
%
Foliumzuur
50
µg
13
%
IJzer
1
mg
6
%
Mangaan
0.2
mg
10
%
Magnesium
40
mg
10
%
Fosfor
461
mg
46
%
Selenium
22
µg
31
%
Zink
4
mg
27
%
* Percentage dagelijkse hoeveelheid gebaseerd op 2000 calorieën per dag