Doe voor de glutenvrije caesardressing de mayonaise en yoghurt in een kom.
Prak de ansjovisfilets fijn met een vork en voeg deze toe aan de mayonaise en yoghurt.
Pers de teentjes knoflook uit en voeg deze ook toe aan de mayonaise.
Voeg vervolgens de peterselie, glutenvrije worchestershiresauce, Dijon mosterd, het limoensap en wat peper naar smaak toe en meng alles goed door elkaar.
Doe de stukken Romaine sla in een kom.
Snijd de kipfilet in plakjes van ongeveer 0,5 cm.
Pel de eieren en snijd ze in de lengte in 8 stukken. Een eisnijder biedt hier uitkomst.
Meng de kipfilet stukjes en grof geraspte Parmezaanse kaas door de Romaine sla. Leg daarboven op de eieren.
Bestrooi de glutenvrije caesarsalade vlak voor het serveren met een flinke hand glutenvrije knoflookcroutons.
Schenk als laatste de dressing erover.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie