Snipper de rode. Hak de knoflook en rode peper zo fijn mogelijk.
Snijd de paprika's in reepjes, de prei in ringen en de tomaten in blokjes.
Giet de maïs en kidneybonen in een zeef en spoel af met koud water. Laat ze even uitlekken.
Pluk de blaadjes van de koriander en hak deze fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een wok of hapjes pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper.
Voeg de paprika, prei en tomaten toe en roerbak deze even mee.
Schep de tomatenpuree in de pan samen met de gemalen komijn, koriander, chilipoeder en wat peper en zout naar smaak.
Giet er 75 ml water bij en breng zachtjes aan de kook gedurende zo'n 10 minuten. Voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd de kidneybonen en maïs toe en laat deze goed doorwarmen.
Notities
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie