Spaghetti met spinazie, pesto en gehakt. Een super snel, makkelijk en zeer voordelig recept. Het staat namelijk al binnen 20 minuten op tafel voor slechts iets meer dan € 2,- per persoon.
Voorbereidingstijd 5minuten
Bereidingstijd 15minuten
Totale tijd 20minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Glutenvrij, Italiaans, Lactosevrij
Auteur Audrey Dobber
Calorieën p.p.
Porties 4personen
Kosten 8,25
Ingrediënten
400gramglutenvrije spaghetti
450gramgehakte spinaziediepvries
500gramrundergehakt
1ui
1bolletjeChinese knoflook
1eetlepelgehaktkruiden
2eetlepelsgroene pesto
1runderbouillonblokje
peper en zout
olijfolie
Hoe maak je het?
Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met wat zout en het runderbouillonblokje.
Snipper de ui.
Verhit een scheutje olijfolie in een wok of grote koekenpan en fruit hierin de ui.
Voeg het gehakt toe samen met de gehaktkruiden en bak het rul.
Doe nu de spinazie bij het geheel samen met de groene pesto en warm goed door. De spinazie hoeft niet ontdooit te zijn, dit gaat vanzelf.
Voeg de spinazie en het gehakt bij de spaghetti.
Roer alles nogmaals goed door en serveer direct.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie