Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar. Dus 2 eetlepels glutenvrije ketjap, 2 eetlepels glutenvrije oestersaus, 2 theelepels knoflookpuree, 1 theelepel rode peper puree, 1 theelepel gemalen komijn en 1 theelepel gemberpoeder door elkaar tot een marinade
Snijd de kabeljauw in stukjes van 2 bij 2 cm en leg deze in de marinade.
Snijd intussen de paprika in blokjes en de sugar snaps in 3-en.
Snipper de rode ui.
Snijd de broccoli in kleine roosjes.
Kook de glutenvrije noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking samen met het visbouillonblokje en wat zout.
Verhit een scheutje rijstolie of wokolie in de wok en bak hierin de ui, rode peper puree, knoflookpuree, kurkuma, gemberpoeder, palmsuiker, oestersaus, ketjap en gemalen komijn.
Voeg 50 ml water toe tegen het aanbakken.
Schep de paprika, broccoli en sugar snaps in de wok en roerbak even mee.
Voeg nu de spinazie in delen toe en laat deze slinken. Roer regelmatig om.
Verhit intussen een scheutje rijst- of wokolie in een koekenpan en bak hierin de kabeljauw rondom bruin. Een paar minuutjes in genoeg. De kabeljauw mag niet uit elkaar vallen.
Voeg de glutenvrije noedels bij de vis en groenten samen met de taugé en roer even goed door.
Als laatste voeg je de stukjes kabeljauw toe. Roer nogmaals goed door.
Opmerkingen
Veel kookplezier en eet smakelijk!Liefs Audrey en Sophie