De lekkerste en mooiste gluten- en lactosevrije koekjes maak je gewoon zelf. Ook super leuk om samen met je kind te doen.
Zeef het tapiocameel, de rijstmeel en kikkererwtenmeel met een fijne zeef in een beslagkom. Voeg de Fiberhusk en een snufje zout toe en meng dit even goed door.
Steek vormpjes uit het deeg en leg deze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Let op! Glutenvrije koekjes breken een stuk makkelijker als ze warm zijn dan gewone koekjes. Schep ze daarom heel voorzichtig van de bakplaat.
Als je geen lactose-intolerantie hebt kun je ongezouten roomboter nemen. Ipv MinusL boter kun je ook AH plantaardige margarine gebruiken of Wajang.
Deze koekjes zijn ook erg geschikt om te decoreren met royal icing, fondant, marsepein, chocolade, sprinkles etc.
Ik heb samen met kleine Sophie weer 'ouderwets' genoten van het koekjes bakken en ik hoop dat jullie dat ook gaan doen.
We wensen jullie heel veel bakplezier en uiteraard zijn wij erg benieuwd naar jullie creaties.
Liefs Audrey en Sophie