Winactie

Het was even stil terwijl we  lekker aan het genieten waren bij opa en oma, mijn schoonouders, in Zuid-Spanje. Lekker luieren in de Spaanse zon. Weer super leuke en lieve mensen ontmoet, nieuwe restaurantjes en café’s ontdekt. Kortom we hebben genoten.

Maar ja, nu eenmaal weer thuis is er werk aan de winkel, dus laten we maar direct met de deur in huis vallen en starten met een leuke winactie!Wat kun je winnen?

Een pak Madame Loulou glutenvrije biscuitmix (mijn favoriete taartmix), een pak Koopmans glutenvrije pannenkoekmix, een pak Peak’s Lasagne vellen, een pak Madame Loulou Brood/pizzamix, een pak Masa Harina P.A.N. om de meest heerlijke arepas of tortilla’s te maken,  een pak Madame Loulou Red Velvet cake mix, Bakels meergranen broodmix, Gallo tallarines (platte spaghetti of bami, Sophie’s favoriet) en een pak Madame Loulou chocolade biscuitmix.

Waarom? Gewoon omdat we het leuk vinden om iets weg te geven . Dit is niet gesponsord, maar een spontane actie van Sophie en mij. Wat moet je er voor doen?

Deel dit bericht op Facebook en laat me weten waarom jullie dit pakket zouden willen winnen. Sophie mag op 5 april om 20:00 uur de winnaar trekken waar ze nu al heel veel zin in heeft. Tot die tijd kunnen jullie mee te doen.

UPDATE: mee doen kan tot vanavond 20:00 uur. Sophie trekt morgen na schooltijd de winnaar. Kleine meid heeft een uitje met school gehad en ligt nu al bijna te slapen op de bank, dus 20:00 uur gaat ze niet redden, ha, ha.

Liefs Audrey en Sophie14 thoughts on “Winactie

 1. waarom? 6 maanden geleden is de diagnose van de ene op de andere dag glutenvrij en lacosevrij eten. Voor de mensen in een verder stadion zal dit misschien gemakkelijk te aanvaarden zijn en kunnen zich al uit de slag helpen met wat mag en niet mag. Voor ons nog een zoektocht ….en moeilijk te accepteren

 2. Omdat we nog laar recebt weten dat dichter 16 geen gluten mag. En ik vooral verse producten wil gebruiken zonder chemicalie

 3. Hi Audrey en Sophie, wat een leuke (en lieve) winactie hebben jullie! Ik doe graag mee omdat bakken een van mijn grote hobby’s is én ik nog niet gewerkt heb met het merk Madamme LouLou. Duimen maar!

 4. Ik maak graag kans omdat ik mijn pak spongcake net leeg heb. Ik heb er een cakerol met kersen mee gebakken voor mijn verjaardag. De rest wil ik graag proeven! 5 april ben ik echt jarig en dit zou een mooi cadeau zijn.

  En ook als ik niet win blijven mijn zoontje en ik fan van jou vanille koekjes en blijven we de nieuwe recepten op jou site proberen. Ze zijn namelijk altijd lekker❤

 5. Sinds november de diagnose “gluten- én lactoseintolerant”!
  Sindsdien op zoek naar lekkere vervangbare producten. Helaas ben ik nog niet veel lekkers tegengekomen.
  Dat ontgoochelt me enorm! Zelf bakken is de enige optie, lijkt me…
  Ik blijf dus zoeken en hopen!

 6. Zodat ik dan eindelijk ook eens kan genieten van glutenvrije lekkere dingetjes en het dan een klein feestje is om met de producten iets lekkers te maken!

 7. Wat een mooie actie! Mijn dochter van 14 mag sinds 3 maanden geen gluten meer en voor een puber is dat echt lastig. Ze worstelt er zich dapper doorheen, ik gun haar dit pakket als verrassing!

 8. Net een maand op streng dieet, glutenvrij en lactosevrij eten. Het valt niet mee om ineens anders en lekker te eten en daarbij iedereen tevrede houden. Pakket is zeer welkom om mijn horizon te verbreden en inspiratie op te doen.

 9. Hoi, ik probeer al ruim een jaar een glutenvrije appeltaart te maken die mijn zoontje ook lelker vind. Hij mist de ouderwetse appeltaart enorm. Dus met dit pakket kan ik weer een nieuw soort proberen. En daarnaast zoveel leuke andere dingen maken dat ik hoop dat glutenvrij even een feestje wordt.

 10. Hallo Audrey en Sophie. Wat een lieve actie. Ik zou het heel fijn vinden om dit pakket te winnen, er zitten weer een heleboel producten bij die ik nog nooit geprobeerd heb. Ook een heleboel producten die je samen kunt delen. Hoe leuk zou het zijn als ik weer eens een taartje mee neem naar mijn werk. Of gezellig met de kinderen pannenkoeken eten. Groetjes Marlies

 11. Hallo, ik zou het heel leuk vinden om dit pakket te winnen om aan mijn dochter te geven. Zij moet glutenvrij eten en is ook nog op 5 april jarig… hoera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code