Winactie Blij Suikervrij kookboek, Zoet!

Vorige week werd ik benaderd door uitgeverij Björn Books met de vraag of ik onder mijn volgers een exemplaar van het boek Blij Suikervrij Zoet! van Saskia Koopman zou willen verloten. Natuurlijk wil ik dat! Super leuk toch?!

Inmiddels heb ik het boek helemaal doorgekeken en ik moet zeggen dat er super lekkere recepten in staan. Er staan bijvoorbeeld heerlijke donuts in, het recept voor de Oats & Coconut water pancakes lijkt me ook erg lekker en ik kan niet wachten om de witte chocolade te gaan maken.

Ook staan er in het boek heerlijke recepten voor ijsjes, koek, taart, dessert, smoothies En wat helemaal super fijn is, alle recepten zijn glutenvrij, melkvrij en vrij van geraffineerde suikers.

Het boek is leuk vormgegeven, mooie foto’s en duidelijk geschreven. De recepten zijn allemaal redelijk makkelijk te maken en de ingrediënten die in het boek gebruikt worden zijn goed verkrijgbaar. Ik heb de meeste ingrediënten gewoon in mijn keukenkastjes staan.

  

Winactie Blij Suikervrij kookboek, Zoet!

Maar, zoals hierboven geschreven, ik mag van de uitgeverij een boek weggeven. Hoe leuk is dat?!

Wat moet je doen om dit boek te kunnen winnen? Nou, eigenlijk heel simpel. Laat een reactie achter onder dit bericht waarom jij het boek zou moeten winnen. That’s all.

De winnaar wordt zondag 22 april a.s. rond 17:00 uur bekend gemaakt, zowel hier op de website als op onze Social Media pagina’s. Sophie trekt uiteraard weer de winnaar en heeft daar, zoals altijd, weer super veel zin in.

 

Liefs Audrey en Sophie

 

Met dank aan: Björn Books en Blij Suikervrij

 

 

Ben je op zoek naar nog meer gluten- en lactosevrije, veelal ook melkvrije, recepten, kijk dan ook eens op onze recepten index. Wekelijks worden nieuwe recepten toegevoegd.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als er nieuwe recepten en berichten verschijnen op onze website? Abonneer je dan op ons blog en ontvang voortaan een melding in je mailbox als wij iets nieuws posten.

 106 thoughts on “Winactie Blij Suikervrij kookboek, Zoet!

 1. Lijkt me heerlijk!…..
  Onlangs echt begonnen eens goed op alle suikers te letten. Helemaal elimineren is nog niet gelukt. We laten nu de producten staan waarbij (een) suiker bij de eerste 4ingrediënten staat. Ongelooflijk wat veel!!
  Het liefst kook ik zonder pakjes en zakjes maar afen toe…..
  Een extra hulp in deze zoete zoektocht is altijd welkom!
  Dus heel graag!!

 2. Wauw zou dit boek graag willen winnen omdat ik op het moment nog heel erg aan het uitzoeken ben wat ik wel en niet kan eten. Met dit boek word het een stuk makkelijker!

  Duimen maar!!

 3. Woaw wat een geweldig kookboek is dat ik hou van nieuwe uitdagingen ik zelf moet glutenvrij en koemelkvrij eten mij vriend moet suikervrij eten dit kookboek zou mij enorm helpen om leuke en heerlijke gezonde bakcreatie te maken 😍😋👌🏻🎉🍀

 4. Ik zou graag dit boek willen winnen omdat ik al bijna 19 jaar met deze allergie zit en het vreselijk vind om altijd maar die zelfde dingen te eten. Het lijkt me leuk om eens iets te maken dat zowel leuk is om te maken en dat nog eens lekker is ook 😀

 5. Zou dolgraag dit boek willen winnen voor mij en mijn twee dochters die ook gluten- en lactosevrij moeten eten. We willen alle drie graag gezonder eten en dit zou een mooi steuntje in de rug zijn! Dus super graag!

 6. Dit boek zou ik graag willen winnen voor mijn dochter lisanne die een glutenvrij dieet volgt. Ik als moeder kan nog wel wat inspiratie gebruiken om haar lekker te verwennen met heerlijk eten!

 7. Mijn tante en ik houden van nieuwe dingen uitproberen. Ik zit met Coeliakie we proberen beide zo min mogelijk suiker te gebruiken. Maar dat is soms erg lastig. Ik denk dat we aan de hand van dit boek genoeg nieuwe recepten hebben om mee aan de slag te kunnen! Liefde gaat door de maag toch ;p .

 8. Wat een leuke actie voor mijn zoon en mij. Wij eten allebei glutenvrij en ik heb ook nog diabetes. Komt dus als geroepen.. Ik doe heel graag mee.

 9. Dat ziet er mij een superleuk boek uit. Ik zou graag winnen, omdat ik nog maar enkele weken glutenvrij en lactosevrij eet. Ik voel mij veel beter met deze voeding en ik zou dus nog veel recepten willen uitproberen. Dit boek zou mij enorm helpen. Super site trouwens.

 10. Wat een super idee om een boek te verloten. Ik en mijn dochter zijn intolerant voor heel veel dingen waaronder, gluten, melk, chocolade, kippen eieren, geraffineerde suikers en nog veel meer. Het zou ons enorm helpen om andere dingen te kunnen eten.
  Ik vind dat je een fijne site hebt met al heel veel adviezen en de producten die elke week in de reclame zijn! Super😄.

 11. Oh, wat zou ik graag dit boek willen winnen. Ik eet al jaren glutenvrij maar overal zit veel suiker in. Ik ga duimen 😄🍀

 12. Lijkt me geweldig ! Moet zelf melk/tarwevrij eten. 3 dochters melkvrij en kleinkinderen melk/lactosevrij. Met elkaar eten is een grote uitdaging. Misschien dat dit boek daarbij helpt. Zodat de kleinkinderen niet meer hoeven te vragen: mogen wij dat, oma?

 13. Hallo . Ik ben al 28 jaar gv. Veel inspiratie opgedaan mijn dochter heeft ook sinds 2jaar . Zou een mooie aanvulling zijn ,omdat ook mijn dochter er inspiratie uit kan halen .en ja ik kook graag. 😊

 14. Ik doe eigenlijk nooit mee met acties maar dit kan ik niet zomaar voorbij laten gaan ;)! In 2016 heb ik de diagnose coeliakie en diabetes type 1 gekregen. Deze hele nieuwe leefstijl was wel even wennen na 17 jaar alles te mogen eten. Nog steeds probeer ik veel dingen uit en het is altijd leuk om weer nieuwe recepten of producten te ontdekken. Ik zou dit boek erg graag willen winnen zodat ik niet alleen voor mezelf heerlijke recepten kan maken, maar ook voor mijn omgeving. Zo kan ik ook aan hen laten zien dat gluten én suikervrij eten héérlijk kan zijn en zo kunnen we misschien ook wat vaker samen van dingen genieten! Nu maar heel hard duimen!! 🍀🍰

 15. Heel graag voor mijn dochter Britt, vooral omdat in veel glutenvrije producten nog veel zuiker zit. Leuk om te koken op haar kot in Leuven. Weer eens nieuwe gerechten! 🍀🍀🍀

 16. Zou het super graag willen winnen. Weet simijn dochtertje kan ook niet tegen lactose dat ik slecht reageer op gluten. En al een paar jaar kan ik niet tegen lactose. Nu dat ik ongeveer een jaar weet dat ik de ziekte van crohn heb, ben ik zoekende waar ik het beste op reageer.
  En mij

 17. Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik sinds januari glutenvrij en zuivelvrij eet en ik ook let op de suikers. Met dit boek kan ik eens variëren en ook weer eens een koekje nemen bij de koffie.

 18. Wat een super leuke actie!!
  Ik zou heel graag voor mezelf en mijn dochter van 6 dit boek winnen.
  Van mijn dochter weten we nu inmiddels bijna een jaar dat ze coeliakie heeft daarnaast hebben we beide koemelkallergie en heb ik sinds dik een jaar mijn leefstijl aangepast en probeer ik 30 kilo kwijt te raken. inmiddels 15 kilo dichter bij mijn eind doel!
  Voor dat we wisten dat onze dochter coeliakie had bakte ik maandelijks wel wat lekker en met verjaardag altijd mooie grote fondant taarten. Dit afgelopen jaar hik ik heel erg tegen de verjaardagen en speciale gelegenheden aan. Vooral omdat ik niet weet waar ik moet beginnen en altijd bang dat het me niet lukt.
  Ik hou van lekker eten en ik hou van bakken, ik heb alleen wat hulp nodig met de juiste dingen te bedenken.
  Deze site helpt met er al echt wel wat bij maar een boek pak je er toch sneller bij merk ik.

 19. Ik zou heel graag dit fantastische boek willen winnen omdat ik eigenlijk te weinig voor mijzelf maak en zeker niet te veel koop vanwege de hoeveelheid suiker die overal in zit. Het is gelijk goed voor mijn puberdochter die echt ook wel minder suiker mag eten😃
  Ook kunnen mijn nichtje en samen lekkere dingen maken in de vakantie. Zo vangen we een aantal vliegen in een klap.

 20. Wat gaaf!!!!!
  Ik zou heel graag willen winnen, want ik moet glutenvrij eten en mijn moeder moet suikervrij eten. Nu hoop ik met dit kookboek weer meer recepten voor ons samen te kunnen maken!!!
  Wat zullen we genieten!! Ook de rest van het gezin die gewoon alles mogen!
  Liefs Kristel

 21. zou het boek graag winnen voor ondersteuning om suikervrij te kunnen bakken en eten, wat een goede rede is voor de darmen ben glutenvrij maar zuikervrij is moeilijk je zou mijer mee blij maken

 22. Ik zou het graag winnen. We koken elke vrijdag voor de inloop. Veel van onze gasten zijn diabeet en zo nu en dan komen er ook mensen met een allergie. We zijn dus steeds op zoek naar lekkere recepten.

 23. Voor mezelf zou ik dit heel graag winnen omdat ik simds juli 2017 gluten em lactose intolerantie heb. En wil nu minderen met suiker omdat in alle glutenvrij etenswaren echt veel suiker zit. En zo kan ik ook iets maken voor mn vader die 75 jaar wordt en al lang diabetes heeft.

 24. Volgende week eindelijk een nieuwe keuken, na een maand lang geleefd te hebben van eenpans- en magnetronmaaltijden.
  Met dit boek zou ik mij weer eens helemaal uit kunnen leven en de keuken goed inwijden!

 25. Ik zou heel graag dit boek willen winnen zodat mijn dochter van net 2jaar op een gezonde manier kan genieten van glutenvrije levenswijze. In veel producten en recepten zit veel suiker, hierdoor is het soms lastig om een gezonde keuze te maken.

 26. Oh wat zou dat geweldig zijn voor mijn dochter, zij is 14 mei jarig en heeft coeliakie en diabetes, wie weet kunnen we daar dan lekkere recepten in vinden voor haar verjaardag

 27. Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik na een jaar weinig heb kunnen doen door knieoperatie en nu alles weer goed is, moeyen er nu toch wat kilo’s af en met minder suiker en natuurlijk gv zal dat ern handje kunnen helpen

 28. Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik zelf sinds 1,5 jaar naar jaren van ziekenhuisbezoeken en ontzettend veel pijn en ziek zijn, er eindelijk door artsen in België achter ben gekomen dat net als bij Sophie de glutenmonsters en de boze lactoosjes mijn buik kapot maken! Het zou dus heerlijk zijn een leuk boek te hebben voor lekkere dingen te maken, ook voor mijn moeder de grootste zoetliefhebber die ik ken! Suikervrij zou haar zeker helpen in de strijd tegen de kilo’s! Voor beide dus een win-win situatie!

 29. Heel graag, ik heb al een tijdje dat ik geen melk meer mag en sinds kort heeft mijn bonuszoon diabetes type 1 en coeliakie. Zo’n boek kan ons zeker helpen om het wat makkelijker te maken!

 30. Voor mijn dochter Cynthia de Lange die net een maandje coeliakie diagnose heeft. Doet het supergoed en bakt zelf. Maar wil ook de kilootjes in de gaten houden voor haar bruiloft in januari 2019. Misschien dat deze recepten -glutenvrij zonder suiker- hierbij helpen

 31. Ik zou het heel graag willen winnen want ik weet sinds dec 2017 dat ik coeliakie heb en heb mijn weg nog niet gevonden…. ik ben 0% keukenprinses maar heb nu wel besloten mezelf toch maar een nieuwe hobby aan te meten voor het goede doel: lekker én gezond eten….ik zie er best tegenop maar zo’n leuk boek werkt vast motiverend!

 32. Te gek! Mij zou je met dit boek enorm blij maken. Mijn man en dochter (5) hebben beide coeliakie en zijn lactose intolerant. Ook eten en drinken wij verder erg gezond en bewust en hoe minder suiker, des te beter!
  Ik heb er nu al zin in om samen met mijn dochter al dat lekkers uit het boek te gaan maken!!

  Liefs,
  Marlous

 33. Dit zou als geroepen komen. Naast een vegetarisch en suikervrij leven moet ik me om medische redenen nu ook houden aan gluten- en lactosevrij. En eerlijk gezegd vind ik het best behoorlijk moeilijk.

 34. Sinds kort is er tarwe en koemelkeiwitallergie bij mijn dochtertje van 10 vastgesteld. We zijn dus nog wat zoekende en dan komt zo’n mooi boek altijd van pas.

 35. Ja dat zou super zijn! Dan kan ik met de recepten een heerlijke high tea maken voor Moederdag die aan alle allergie eisen voldoet!

 36. Omdat het me fantastisch kookboek lijkt. Omdat ik dol ben op suikervrij. Omdat ik blij word van kookboeken. Omdat het lente is. Omdat ik veel bak- en kookzin heb. Omdat ik het heeeeeeel graag wil winnen. 🤗

 37. Ohh ik wil hem erg graag winnen, na 11 jaar zijn we er eindelijk achter waar de buikpijn van onze dochter weg kwam…. lactose, best moeilijk om in deze leeftijd je voeding aan te passen… maar ze doet het super ❤️, we zijn enorm trots, zelf ben ik aan het uitvogelen hoe we dingen zelf kunnen maken of vervangen.. dus ik zou erg blij zijn met dit boek…

 38. Wauw het lijkt me fantastisch om dit boek te winnen! Sinds afgelopen zomer weet ik dat ik een koemelkallergie heb. Dit boek zal me helpen met nieuwe ideetjes en inspiratie 😍✨

 39. Bij mij hebben ze na 32 jaar coeliakie ontdekt en bij mijn oudste dochtertje van 6jaar lactose intolerantie. Het is hier dus zoeken voor lekker koekjes en desserts, …. Die iedereen mag eten in ons gezin en die natuurlijk ook nog eens lekker zijn!
  Aangezien wij graag koken en bakken zou het boek zeer welkom zijn om al het lekkers uit te proberen! Wij duimen alvast 👍👍

 40. Helaas moet ik sinds twee jaar gluten- en melkvrij eten. Wat ik merk is dat er vooral veel gluten- en melkvrij koek en snoep verkocht wordt. Daarnaast merk ik dat er onwijs veel suiker in gluten- en melkvrije producten zit waardoor je blijft ‘snoepen’. Ik zou dit boek onwijs graag willen winnen om gezonde tussendoortjes te maken om mee te nemen naar het werk EN natuurlijk om suikervrij te genieten.

 41. Een half jaar geleden heb ik de diagnose coeliakie gekregen, maar nog steeds op zoek naar lekkere recepten. Het lijkt me tof om hier wat recepten van te gaan gebruiken!

 42. Al vanaf jongs af aan heb ik glutenallergie. Nu heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht waar we druk bezig zijn om er een thuis van te maken. De filmavondjes met vrienden gaan straks dus bij ons plaatsvinden en daar hoort natuurlijk van alles lekkers bij en het zou geweldig zijn als ik dan ook mee kan genieten van al het lekkers wat in het boek staat!

 43. Graag wil ik meeloten om het boek te winnen.
  Sinds 2 jaar gluten- en lactose vrij.
  Ik sport, maar het afvallen lukt me nog steeds niet.
  Misschien kan dit boek me helpen?
  Bij voorbaat dank.

 44. O dat lijkt me een geweldig boek om inspiratie op te doen (voor ons gezin, maar ook voor mijn kooklessen op de vrije school). Loot graag mee voor het boek blij suikervrij!

 45. Er moet natuurlijk niets maar ik zou het boek wel graag willen winnen. Gewoon omdat het altijd leuk is nieuwe glutenvrije recepten te proberen.

 46. Wat een leuke winactie, hier doe ik graag aan mee.
  Een kookboek vol lekkere inspiratie, dat wordt smullen thuis met zijn twee.
  Sophie glutenvrij maakt dit alles mogelijk, samen met de uitgeverij;
  Dat zorgt voor vele reacties, zo ook van mij.
  Glutenvrij, suikervrij en een keur aan recepten in dit fraai vormgegeven boek,
  een oplossing voor diverse gelegenheden, aan inspiratie die ik soms zoek.
  Voor alle deelnemers veel plezier en succes gewenst,
  Nu begint het duimen en hopen, het boek is hier echt gewenst.

 47. Ik zou graag willen winnen omdat ik en coeliaki heb en ik geen suiker mag. Ik mag eigenlijk ook geen fruit wat ik wel ontzettend lekker vind. Ik word een soort van high van suiker. Dus ik zou dit boek wel kunnen gebruiken.

 48. Hallo.
  Wat leuk om prijzen te winnen.
  Vooral voor mijn kinderen

  Mijn dochter en zoon zijn alle beide lactose intolerantie.
  We maken zelf onze dessert maar dit zo fantastisch zijn om samen met de kids kunnen kiezen wat we kunnen maken.
  Nu vooral de zon er is verlangen ze naar een ijsje.
  Dus komt het fantastisch goed uit want mijn zoon is op 22 april 6 jaar en kunnen we zelfs eens een ijsje te maken.
  Wat verlangt hij al.
  Iets dat we nog nooit gedaan hebben.
  Veel plezier ☺☺☺

 49. Zou heel graag dit boek willen winnen. In glutenvrije voeding (kant en klaar in ieder geval) zit zoveel suiker, wat ik enorm jammer vind. Met dit boek zou ik denk ik heel wat inspiratie kunnen opdoen. Want glutenvrij en melkvrij koken en bakken vind ik nog echt een uitdaging!

 50. Ik zou dit boek dolgraag willen winnen. Mijn moeder is coeliaki patiënt en ik heb spastische darmen en druk bezig met gezonder leven en dus met gezonde voeding. ik vind het allemaal erg interessant.

 51. In onze familie komt erg veel diabetes voor. Waarschijnlijk diabetisch dat genetisch is bepaald. Maar dat zijn ze nog aan het onderzoeken.
  Dit boek zal me vast meer inspiratie geven, om lekker aan de slag te gaan.

 52. Ik zou hem graag willen winnen, aangezien ik onlangs te horen heb gekregen dat mijn suiker te hoog is en ik dus erg op moet letten met suiker. Kan leuke tips en ideeën goed gebruiken.

 53. Wat een te gekke winactie. Ik zou dit kookboek dolgraag willen winnen. Al flink wat jaren lactose intolerant en sinds een jaar of twee (verplicht) glutenvrij gaan eten. Het blijft soms nog best wel een uitdaging moet ik bekennen. Maar ik vind het heerlijk om recepten op te zoeken en weer eens wat anders te proberen. Zo te horen zit dit boek boordevol lekkers, wie wil dat nu niet?

 54. Ik zou het boek heel graag willen. Ik heb gluten intolerantie en ik heb gekozen om naast glutenvrij ook suikervrij te gaan eten. Nou ja, in ieder geval veel minder. Dit boek zou de perfecte uitkomst zijn!

 55. Dit boek zou voor mij een aanwinst zijn. Voor de meeste artsen ben ik inmiddels een experiment geworden na mijn diverse zeer heftige allergische reacties en 2 shocks wasrbij ik met de ambulance naar het ziekenhuis ben gebracht alwaar helaas vaak ook weinig kennis is. Ik heb nu een verwijzing naar het Erasmus MC vanwege verdenking van Mastocytose wat maar zo’n 700 mensen in Nederland hebben. Het roer is omgegaan door geen tarwe meer te eten, weinig suiker en melk en zoveel mogelijk vers. Dit werkt voor mij het beste. Maar ik moet best zoeken naar goede recepten. Dus ik ben erg benieuwd naar de tips uit dit boek…

 56. Ik wil dit boek heeeel graag winnen voor mijn dochtertje van bijna 2! Ze is nu een jaar glutenvrij en zij is de enige in de familie die het heeft en dus worstelen we nog steeds met wat ze wel en niet lekker vindt… ik zou haar zo graag meer willen bieden zodat ze verder niets hoeft te missen en niet jaloers hoeft te zijn op haar broers. Ik vindt het zelf ook soms best moeilijk en hoop er echt beter in te worden! Dus… voor mijn dochtertje en voor mezelf…

 57. Daar kan ik geen antwoord op geven. “moeten” is niet het juiste woord. Ik wil! Al jaren zorg ik ervoor dat ik zo weinig mogelijk geraffineerde suiker binnenkrijg. Vanwege hoog risico op diabetes, maar ook omdat ik best een gezondheidsfreak ben. Suiker is vergif. Maar ik geef dus wel toe dat ik soms nog de fout inga. Wat inspiratie voor lekkere gerechten zonder die troep, is heel welkom. Sowieso ben ik dol op kookboeken. Fijner te hanteren dan recepten via internet.

 58. Ik zou graag het boek willen winnen om heerlijk gluten/lactose en suikervrij te kunnen bakken. Het zou straks heel leuk zijn om lekkere koeken/taartjes te kunnen presenteren in de koffiehoek van de nieuwe bloemenwinkel van mijn dochters

 59. Zo op naar een nieuwe fase in mijn leven met dit geweldige bakboek. Een leven zonder suiker…zou het lukken? Ik denk het wel. Net als glutenvrij went gaat dit mij zeker lukken en als je bakken geweldig vindt is dit een mooie start.

 60. Wow wat zou dat leuk zijn!
  Hier er sinds eind vorig jaar achter dat ik onze dochter van 5 en Zoon van 9 nna heel wat onderzoeken en ziekenhuis bezoeken verder er achterzijn dat we gluten moeten mijden!
  Manlief/papa Niet….
  Dus zo’n mooi boek met nieuwe inspiratie is meer dan welkom!

 61. Ik ben nog niet zo lang glutenvrij. Ik vreesde ervoor dat ik niet meer ging kunnen bakken. Ik doe niet liever dan taart, cake, pannenkoeken enzo maken. En daarom zou ik zo graag dit boek willen. Dan kan ik weer bakken en koken zoals nooit tevoren.

 62. Die wil ik graag winnen. Ik geef baklessen voor de ncv en vind het altijd fijn om de mensen gezond te leren bakken (zeker omdat glutenvrij vaak veel vet en suiker bevat).

 63. Ik zou dol graag het boek winnen om mijn lieve zoontje van 3 jaar lekker te kunnen verwennen. Door zijn melk en gluttenallergie moeten we zo vaak nee zeggen tegen voedsel. Ook word hij erg druk van suiker…..dus hoe fijn zou het zijn dat ik als mama hem over heerlijke dingetjes kan geven die verantwoord zijn. En als mama wil ik dol graag meer leren over gezonde voeding voor mijn zoontje

 64. Hey Sophie, tof dat je uw ervaring met suiker- en glutenvrij koken deelt in een boek. Ik zit nog volop in de zoektocht naar toffe recepten. Graag zou ik het boek winnen!

 65. Wat een leuke winactie! Onze lieve dochter Silke wordt bijna 5 jaar en we weten eindelijk sinds een half jaar dat ze geen melk en suiker verdraagt. Ondanks dat ze nu heerlijk in haar velletje zit, kan ze dus bijna nooit eens lekker mee smullen op feestjes.. En met een moeder die geen gluten en suiker mag vind ik het bijna onmogelijk om iets lekkers te bakken. Ik zou iig voor haar een lekkere taart willen bakken voor haar verjaardag! Want een bakwonder ben ik niet maar dat zou toch moeten lukken met dit boek 😀

 66. Heel graag! Door ziekte eet ik gluten-, zuivel- en suikervrij, dit boek zou dus echt perfect zijn voor mij en goed van pas komen.

 67. Het lijkt me super leuk om is suikervrij eten te maken. Ben sinds kort gezonde hapjes etc aan het maken.
  Ik kijk er naar uit om voor de kids kekkere dingen te bakken. En zeker voor Mn dochter met coeliakoe ,mijn man en ikzelf eten ook glutevrij mee.

 68. Dit lijkt me een leuk boek. Ik ben LI en zou heel graag zonder suikers verder gaan maar weet niet hoe, dus daarom zou ik dar boek graag winnen.

 69. Ik zou het geweldig vindenn om dit boek te mogen winnen. Ben sinds 1 jaar glutenintolerant en heb een koemelkallergie. Bakken is altijd mijn grootste passie geweest. Heb dit sinds kort weer een beetje opgepakt, maar vind het nog wel eens lastig om bestaande recepten om te zetten in glutenvrij. Jullie zouden mij er superblij mee maken.

 70. Wat een leuke actie
  Ik zou heel graag dit boek willen winnen
  Ben nu nog herstellende van een hele zware operatie, en mag geen suikers en gluren meer hebben. Vind het heel moeilijk want ik vind alles lekker. Misschien dat ik met dit boek de knop helemaal om krijg. 😋

 71. Ik zou dit graag voor mijn zus willen winnen. Wij eten al 10 jaar glutenvrij ivm coeliakie en zij mag helaas ook geen melk, suikers en nog een heleboel andere dingen niet. Gelukkig merkt zij aan haar lichaam dat het werkt dus is het zeker de moeite!

 72. Sinds mijn maagoperatie kan ik steeds minder verdragen… tarwegluten, lactose en fructanen zorgen ervoor dat ik opblaas en pijn krijg, waardoor ik mijn werk niet meer naar behoren kan uitoefenen. Met dit receptenboek zou mijn leven een stukje makkelijker worden en waarschijnlijk ook heel wat smakelijker.. doordat ik nieuwe ideeën krijg over wat ik wel nog mag en hoe dat samen te voegen tot een lekkere smakelijke maaltijd waarna ik gewoon nog even verder kan, en niet eerst een uur op bed hoef te liggen krampen.

 73. En nu is er al zoveel gereageerd met mooie reacties, maar doe toch een poging voor mijn dochter van 10 die eerst diabetis kreeg en daarna de pech had om ook coeliakie te krijgen. Samen bakken vindt ze erg leuk en uit een kookboek bakken is toch prettiger dan vanaf een site. Dus met andere woorden wij zouden ook graag dit kookboek willen ontvangen.

 74. Ik wil het graag winnen omdat ikzelf glutenvri eet maar nog meer omdat ik als diëtiste zo nog betere adviezen kan geven aan patiënten 💕
  Nu test ik ook graag receptjes en post ik mijn gerecht op Instagram

 75. Super als wij jouw boek kunnen winnen! Mijn vriend heeft coeliakie en recent is er ook diabetes type 1 (LADA) ontdekt. Het is een lastige combinatie, de standaard glutenvrije producten in de supermarkt bevatten vaak veel suiker. Ik vind het leuk om te koken en een uitdaging om iets lekkers op tafel te zetten dat ‘en’ glutenvrij ‘en’ (zo goed als) suikervrij is. Jouw boek kan mij/ons daarbij helpen! We zijn benieuwd en al aan het duimen!!!

 76. Hoi.
  Ik zou wel graag dit boek winnen. Reeds de diagnose coeliakie en recent ook diabetes. De moed niet laten zakken maar nieuwe ideeën en manieren zoeken!
  Grtjs Ilse

 77. Wat een leuke actie !
  Met 3 snoepkonten en een vriendinnetje met gluten allergie kont dit boek zeker weten van pas !
  Succes Sophie 😁

 78. Voor onze lieve dochter wil ik graag het boek winnen. We vinden het heerlijk om in het weekend samen te koken/bakken. Ons motto is leven in oplossingen en dat zal nog beter gaan met dit kookboek. Voor heerlijke traktaties en leuke hapjes voor veraardagen en tussendoortjes.

 79. Dit boek staat echt nog op mijn verlanglijst! Na de zomervakantie 2017 ben ik namelijk ziek geworden, na veel bezoeken en onderzoeken in het ziekenhuis is bij mij het prikkelbare darm syndroom vastgesteld. Om erachter te komen waar ik gevoelig voor ben heb ik aansluitend het Fodmap dieet gevolgd.
  Uiteindelijk weet ik nu dat ik gevoelig ben voor gluten en lactose. Sindsdien eet ik dit niet meer, wat mijn leven en eetpatroon erg heeft veranderd. Ook ben ik vaak op pinterest te vinden om koekjes, cakes, broden, ijs enz. te zoeken die wel kan eten en maken. Dit kookboek lijkt helemaal bij mijn eetpatroon te passen! Daarom zou het super zijn als ik dit kookboek zou kunnen winnen.

 80. Oo wat zal ik dat graag willen winnen ik zelf eet glutenvrij maar samen met mijn kinderen en opvangkinderen maken we altijd veel lekkers. Wat is er nu leuker om in de meivakantie en een nieuw boek en lekkere en gezonde zoete gerechten te beginnen. En wat zullen ze er van leren.
  Groet Therese

 81. Graag zou ik dit boek willen winnen voor een vriend van mij die suikervrij is gaan eten. Hij kan hier leuke recepten uithalen en deken met mij 😉

 82. Ik zou dit boek graag willen winnen voor een collega van mij. Hij heeft een zoontje van 11 waarbij vorige maand de diagnose Coeliakie is gegeven. Jullie weten allemaal hoeveel impact dit heeft op je leven en ook binnen het gezin. Zelf heb ik ook Coeliakie en heb net na zijn diagnose voor zijn zoon een stuk zelfgebakken appelcake meegegeven. De volgende dag kreeg ik te horen dat hij zat te smullen en gelijk aan zijn vader vroeg of zij dit ook kunnen maken. Hij was zo blij dat Glutenvrij ook lekker kan zijn. Dit boek zullen ze hierbij kunnen helpen.

 83. Graag zou ik dit boek willen winnen voor een vriend van mij die suikvrij is gaan eten.
  Leuk voor recepten en ideeën voor hem die hij dan weer met mij kan delen 😉

 84. Heel graag wil ik dit boek winnen om samen met mijn zoontje van 7 nog meer ideeën op te doen en nog meer lekkere dingen te bakken…
  Nu al 2 jaar glutenvrij…

 85. We gaan nu tellen! Er zijn 102 reacties binnengekomen en Sophie heeft gezegd nr. 70. Ik ga nu kijken wie dat is op basis van binnenkomst….Spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code