Valsoia ijs, gluten- en lactosevrij roomijs sinds kort verkrijgbaar

Goed nieuws! Er zijn weer nieuwe super lekkere ijsjes te krijgen die wij met een gerust hart kunnen eten! Namelijk de ijsjes van het Italiaanse Vegan merk Valsoia. Deze Magnum achtige soja- en kokos ijsjes heb ik voor het eerst gespot bij Albert Heijn, maar inmiddels zijn ze ook te koop bij diverse Jumbo filialen en online shops. Via google ben ik, naast valsoia ijs, nog meer producten van dit merk tegen gekomen welke prima passen in een gluten- en lactosevrij dieet.

 

  

Zo zag ik bijvoorbeeld vegan chocoladepasta van dit merk voorbij komen. Maar ook een Vegan pizza Margaritha. Jammer dat deze alleen lactosevrij is en niet glutenvrij. Op de website van Valsoia vind je nog veel meer producten zoals bijvoorbeeld yoghurt vervangers, plantaardige drinks, kaas, maar ook vleesvervangers en nog meer lekker roomijs. De vleesvervangers zijn melkvrij en een groot deel ook glutenvrij. Ik hoop dat meer producten van Valsoia hun weg naar de Nederlandse winkels weten te vinden 😉

Tot die tijd moeten we het nog maar even doen Valsoia ijs zoals de Sticks en de mini sticks kokos. Beide ijsjes vinden Sophie en ik erg lekker, maar als ik echt moet kiezen dan winnen de vegan kokosijsjes het.

 Meer nieuwe gluten- en lactosevrije producten vind je op de pagina “nieuw in de supermarkt“. Ben je op zoek naar de lekkerste gluten- en lactosevrije gezinsrecepten? Deze vind je in onze overzichtelijke recepten index waar wekelijks nieuwe recepten aan toe worden gevoegd.

Of wil je voortaan als eerste op de hoogte worden gebracht van dit soort leuke nieuwtjes? Maar ook de nieuwste recepten ontvangen in je mailbox? Abonneer je dan op Sophie Glutenvrij onderaan de homepage en mis vanaf nu niets meer.

 

Bron valsoia ijs: Valsoia.com, ah.nl

 

Mijn speciale dank voor een lieve lezeres die mij attendeerde op deze ijsjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code