Sophie Glutenvrij adventskalender 2018

Ja, morgen is het alweer december! Voor ons de mooiste tijd van het jaar. Eerst heerlijk genieten van Sinterklaas, om daarna weer de kerstspullen van zolder te halen om huize Dobber in Xmas style om te toveren. Dit jaar hebben Sophie en ik ook iets nieuws bedacht voor de website. Namelijk de Sophie Glutenvrij adventskalender 2018 welke start op 1 december en doorloopt tot en met 24 december.

Sophie vind de december kalenders namelijk altijd zo mooi waar ze elke dag een vakje mag open peuteren. “Mama, kan jij iets maken op de computer met hokkies voor op de website maar dan met jou recepies?”. Natuurlijk kan deze mama dat!Dat is deze Sophie Glutenvrij adventskalender 2018 geworden met allerlei heerlijke Sinterklaas- en kerstrecepten. Dus ben je benieuwd welke recepten Sophie en ik voor jullie hebben uitgezocht? Tel je met ons mee af naar een mooi, gelukkig en voor al gezond nieuwjaar met onze allereerste gluten- en lactosevrije adventskalender?

Scroll dan snel naar beneden en check elke dag ons decemberrecept op de Sophie Glutenvrij adventskalender 2018 voor al jou december kookinspiratie! 

  

Geniet lieve mensen van deze mooie periode! Dat gaan wij ook zeker doen! Een hele fijne Sinterklaas gewenst, maar ook een prettig kerst en gelukkig en gezond 2019!!!

Liefs van de Dobbertjes, Sophie en Audrey

 

Ben je op zoek naar nog meer gluten- en lactosevrije kookinspiratie? Kijk dan snel in onze recepten index!