Nieuw bij Starbucks

Nog meer goed nieuws van Starbucks.

Nieuw bij Starbucks! 

Naast amandel-, kokos- en sojadrink nu ook een havermoutvariant

Starbucks biedt nu een vierde zuivelvrije melkvervanger. Na de introductie van de soja-, kokos en amandeldrink komt Starbucks deze winter met een haver-variant. Met deze toevoeging aan het assortiment, kunnen alle klanten op nog meer manieren genieten van hun favoriete drankje. Bovendien verbreden ze op deze manier de keuze voor veganisten en mensen met een lactose-intolerantie.

 

Nieuw! Haverdrink

Haverdrink is Starbucks’ nieuwste zuivelvrije alternatief voor melk en heeft een milde, licht zoete smaak wat perfect past bij de 100% Arabica-koffie. Ook biedt het een bron van vezels, waardoor het een geweldige optie is voor een zuivelvrije latte tijdens het ontbijt. Helaas is deze variant niet glutenvrij, maar past uiteraard wel perfect in een lactosevrij-dieet.

 

 

 

 

Amandeldrink

Een zuivelvrij, nootachtig alternatief voor melk wat perfect past in elk handgemaakte Starbucks drankje. Het is 100% plantaardig en glutenvrij. Tevens is de amandeldrink een bron van calcium en bevat het weinig verzadigde vetten.

 

 

 

 

 

 

Kokosdrink

Een lactosevrije variant voor een heerlijk romige kokossmaak. Een kleine latte bevat slechts 71 calorieën.

 

 

 

 

 

 

 

Sojadrink

Sojadrink is een plantaardige drank die geproduceerd wordt door gedroogde sojabonen te weken en in water te malen. Een goede optie voor degenen die een voorkeur hebben voor koffie met een zoete smaak. Soja is van nature lactose- en glutenvrij, waardoor het een uitstekende bron van hoogwaardige soja-eiwitten is.

 

 

 

 

Nieuw! Glutenvrije panini en vegan wrap!

Zoals vermeld in mijn vorige artikel, verbreedt Starbucks naast deze toevoegingen ook het glutenvrije- en vegan assortiment.

 

Glutenvrije Chicken & Pesto Panini

Een heerlijk warm glutenvrij broodje met kip, groene pesto, tomaat en gesmolten mozzarella. Eindelijk een glutenvrij broodje naast je vertrouwde kopje koffie. Helaas is het broodje niet melkvrij.

 

 

 

 

 

 

Vegan Chickpea & Beetroot Hummus Wrap

En nu ook een vegan wrap van spinazie, gevuld met wortel, hummus van rode biet, kikkererwten en bladspinazie.

 

 

 

 

 

 

Starbucks, wij zijn erg blij met jullie en we komen deze lekkernijen zo snel mogelijk proeven.

 

Bron nieuw bij starbucks: Edelman voor Starbucks Coffee Company, www.starbucks.nl 

Welke producten zijn nog meer nieuw op de markt? Kijk dan snel op deze pagina

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code