Lidl glutenvrije week vanaf 8 februari 2018

 

Ja, het is weer zover!!! We kunnen weer hamsteren! Vanaf donderdag 8 februari 2018 is het weer de glutenvrije week bij Lidl. Tijdens de Lidl glutenvrije week liggen de schappen, koelingen en vriezers weer vol (dat hoop ik dan) met allerlei heerlijke glutenvrije producten. Ook hebben ze dit keer een aantal lactosevrije producten.Nieuw is het glutenvrije brood. Daar ben ik eigenlijk best benieuwd naar. Uiteraard wil ik weer een paar pakken cornflakes. Echt geweldig spul om krokante korstjes om vlees- en vis mee te maken. De glutenvrije crackers zijn hier ook altijd een succes, dus die mogen zeker niet ontbreken.

 

‘t Ja, en voor ons geldt dit keer. Zijn de glutenvrije producten ook lactosevrij? De koekjes met chocolade gaan het sowieso niet worden dit keer. Gelukkig de kip nuggets en de vissticks wel. Sophie is er dol op dus die gaan we weer inslaan. Ook gaan we weer voor de glutenvrije tagliatelle. Die was echt super lekker de vorige keer.

De glutenvrije pizza is ook altijd erg goed van de Lidl, maar ik vrees dat die niet lactosevrij is. Helaas heb ik geen verpakking meer liggen om de ingrediënten te controleren.

Wat we ook graag willen proberen is het lactosevrije vanille ijs. Daar zijn we ook erg benieuwd naar.

Afgelopen week heb ik al zoveel mogelijk de vriezers leeg gemaakt, ruimte gemaakt in de keukenkastjes en dan maar hopen dat alles past. Wat ik ontzettend jammer blijf vinden is dat iedereen nog steeds zo ontzettend moet hamsteren om deze producten te bemachtigen.

Ondanks diverse acties om Lidl er van te overtuigen deze producten standaard in het assortiment op te nemen is daar tot nu toe geen verandering in gekomen. In andere Europese landen kun je bij Lidl wel deze producten standaard kopen. In Nederland, maar ook in België, is er een grote behoefte aan betaalbare gluten- en lactosevrije producten waarin Lidl zou kunnen voorzien.

Hopelijk gaat het toch echt een keertje gebeuren en tot die tijd blijft het hamsteren tijdens de Lidl glutenvrije week.

 

Bron Lidl glutenvrije week: www.lidl.nl1 thought on “Lidl glutenvrije week vanaf 8 februari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code