Lidl glutenvrij voor een week! We gaan weer inslaan!

Trek je sneakers maar alvast aan. Of beter, leg je slaapzakje maar alvast voor de deur want donderdag 2 augustus is het weer zover! Lidl glutenvrij voor een week! Tijdens deze glutenvrije week van Lidl moet je scoren wat je scoren kan, want deze week is er slechts twee keer per jaar. Daarna zijn deze lekkere glutenvrije, en soms ook lactosevrije, producten lange tijd niet meer verkrijgbaar.Lidl Glutenvrij

De behoefte aan deze betaalbare glutenvrije producten van Lidl is groot, heel groot. Dat zie ik elke glutenvrije week weer voorbij komen op social media. Giga voorraadkasten weer gevuld, winkelwagens die uitpuilen en vriezers die stampvol gepropt worden. Want hé?! Slechts 2 x per jaar!

En dan niet te vergeten de reacties van de teleurgestelde mensen. Artikelen die niet geleverd zijn in hun Lidl filiaal of een artikel dat al uitverkocht is. Boze reacties richting iemand met 16 pizza’s in haar wagentje, terwijl een ander die vandaag werken moest, slechts nog een pak droge koekjes kon scoren.

Eigenlijk is dit allemaal zo onnodig. Zeker gezien de huidige markt. Vanmorgen las ik nog een artikel van de NOS dat de verkoop van glutenvrije producten juist behoorlijk gestegen is en voorlopig ook zal blijven stijgen. Vele verzoeken, berichten, telefoontjes en zelfs smeekbedes hebben Lidl al bereikt, maar helaas, de producten worden nog steeds niet opgenomen in het vaste assortiment. ‘t Ja, dan zit er niets anders op dan rare taferelen zoals ik hier boven heb geschreven.Hamsteren!!!

Ook ik ga me weer deels schuldig maken aan hamster gedrag. Een aantal laden in de vriezer heb ik leeg gemaakt zodat daar Sophie haar geliefde glutenvrije kipnuggets weer in bewaard kunnen worden. Ook gaan er wat bakjes lactosevrije roomkaas mee, want dat scheelt toch best wel veel met het A-merk. O ja, en natuurlijk de zoute stokjes, want die lust mijn kleine moppie ook zo graag. Misschien nog die broodjes en ik denk dat ik ook nog maar wat van die pasta meeneem. Volgens mij gaat die quinoa ook nog wel van pas komen, dus die ook maar. Vissticks! Die natuurlijk ook nog!

Ja, ja, ik beloof dat ik me een beetje in hou zodat jullie ook nog wat hebben. Helaas is mijn vriezer ook niet groot genoeg. Dus kan ik geen grote voorraad aanleggen. Zeker niet tot februari 2019. Want dan is hoogstwaarschijnlijk weer de volgende glutenvrije week bij Lidl. Dat is dan ook wat ik Sophie moet gaan vertellen als haar geliefde glutenvrije kipnuggets weer op zijn. Kun je je haar teleurstelling voorstellen?

 Bron Lidl glutenvrij: www.lidl.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code