Granny Green glutenvrije producten

– gesponsord- Een aantal weken geleden was ik wat op Instagram aan het rondkijken. Altijd leuk om te zien wat collega foodbloggers voor lekkers uit hun keuken’s toveren, reviews over kookboeken te zien, de prachtigste foto’s bewonderen gemaakt door food fotografen en natuurlijk het ontdekken van nieuwe producten. Zo stuitte ik ook op een post van Granny Green. Een nieuw merk op de Nederlandse markt met zowel gluten- en lactosevrije producten als Vegan producten.

Daar wilde ik uiteraard meer van weten en natuurlijk proeven. Dus ik heb Granny Green benaderd en kreeg vrij snel een leuk en spontaan bericht terug van Lieke. Sophie en ik mochten hun producten gaan testen. Frank van Granny Green kwam, heel lief, zelfs naar mijn werk in Amsterdam om een proefpakket te brengen. Hier zaten glutenvrije frikandellen, kroketten, bladerdeeg, paneermeel en gebakken uitjes in.

Dat was op een vrijdag, dat is meestal bij ons thuis snack dag. Een mooie gelegenheid dus om de frikandellen en kroketten uit te proberen. De kroketten en frikandellen kunnen zowel in de friteuse, oven met grill, maar ook de airfryer. Top! Ik kan vertellen, de eerste test was zeer geslaagd. De kroketjes zijn echt lekker en de frikandellen smaken zoals een frikandel moet smaken. Echt heerlijk!Zaterdag was het de beurt aan het glutenvrije bladerdeeg. Persoonlijk was ik daar het meest nieuwsgierig naar. Met het bladerdeeg heb ik een hartige plaattaart gemaakt. Wauw! Wat was dat lekker zeg! Wij zijn al heel lang op zoek naar goed glutenvrij bladerdeeg en ik denk dat we het bij deze gevonden hebben.  Wat een verschil met ander glutenvrij bladerdeeg zeg. Echt lekker luchtig en knapperig zoals bladerdeeg hoort te zijn. Het bladerdeeg is niet alleen glutenvrij, maar ook Vegan, dus geschikt voor mensen met koemelkeiwitallergie.

Jullie merken het al. Sophie en ik zijn super enthousiast geworden over dit nieuwe merk en wij willen deze producten zeker vaker gaan gebruiken.

Helaas is Granny Green nog niet overal te koop. Op dit moment alleen nog in het zuiden van het land, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Lieke en Frank doen ontzettend hun best om Granny Green op de kaart te zetten en ik gun het hen enorm dat Granny Green een groot succes gaat worden. Dus lieve supermarktketens, glutenvrije winkels en webshops, vraag ook eens een proefpakket aan en laat je overtuigen.

Check voor vragen en meer informatie: www.grannygreen.eu

 Volgens jullie de avonturen van Sophie en mij ook al op Social media?

         k

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code