Ook deze week staat het glutenvrij weekmenu 2020-53 voor je klaar vol kookinspiratie voor de komende week. En tevens het laatste glutenvrij weekmenu van 2020 alweer.
Ondanks de coronacrisis vind ik dat het jaar weer voorbij is gevlogen. Klinkt gek, maar naar mate je wat ouder wordt, lijkt de tijd steeds sneller te gaan. Volgende week, 3 januari, mag ik alweer 44 kaarsjes uitblazen. Maar dat niet alleen. Ook hebben we het nodige bereikt met Sophie Glutenvrij het afgelopen jaar waar ik heel erg trots op ben. Het aantal bezoekers op de website is verdrievoudigd. Op Facebook zijn we ruim de 5000 vind-ik-leuks gepasseerd en op Instagram hebben we ruim 3000 volgers mogen verwelkomen. Wat ontzettend gaaf! We zijn hier dan ook heel dankbaar voor. Uiteraard ga ik nog terugblikken op het afgelopen jaar zoals ik dat altijd doe. Maar dat later. Voor nu het glutenvrij weekmenu 2020-53 😉
Het glutenvrij weekmenu 2020-53
Deze week onder andere een zalige broccoli-stamppot met rode ui en spekjes. Super lekkere teriyaki noedels met broccoli, haricots verts en zalm. En op zondag een heerlijke klassieke Griekse moussaka.
De rest van van het glutenvrij weekmenu 2020-53 vind je hieronder!
Geniet van de komende week, een fijne jaarwisseling gewenst en veel kookplezier!
Liefs Audrey en Sophie
Maandag
Broccoli-spinazie stamppot met rode ui en spekjes
Een heerlijke broccoli-spinazie stamppot met rode ui en spekjes. Makkelijk om te maken, kids proof en binnen 35 minuten op tafel. Lekker met een stukje rookworst of een gehakballetje.
Dinsdag
Teriyaki noedels met broccoli, haricots verts en zalm
Heerlijke glutenvrije teriyaki noedels met broccoli, haricots verts en zalm welke makkelijk zijn om te maken en binnen 35 minuten op tafel staan.
Woensdag
Hutspot ovenschotel met gehakt
Een zalige glutenvrije hutspot ovenschotel met gehakt welke je echt een keertje geprobeerd moet hebben. Makkelijk om te maken en binnen 45 minuten klaar!
Donderdag
Taco’s met kip, paprika en mais
Zalige taco’s met kip, paprika en mais die je echt een keertje geproefd moet hebben. Makkelijk om te maken en ook nog eens snel klaar. Lekker met een frisse salade erbij.
Vrijdag
Spaghetti in tomaten-tonijnsaus
Heerlijke en makkelijke glutenvrije spaghetti in tomaten-tonijnsaus met courgette, paprika en champignons welke binnen 35 min op tafel staat.
Zaterdag
Kip kerrie met doperwten, worteltjes en paprika
Makkelijk, simpel, snel en super lekker is deze kip kerrie met doperwten, worteltjes en paprika. Lekker met witte rijst.
Zondag
Moussaka
Een zalige glutenvrije Griekse moussaka met aubergine, courgette, tomatengehaktsaus, aardappelschijfjes en een flinke laag bechamelsaus met Parmezaanse kaas. Het is even een werkje, maar zeker de moeite waard om eens te proberen. Zó lekker!
Volgen jullie de avonturen van Sophie en mij ook al op Social Media? Hier vind je niet alleen onze heerlijke glutenvrije recepten, maar ook tips, nieuws, nieuwe glutenvrije producten en een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij. En soms hebben we ook nog eens een leuke winactie!