Ja, ja, ook deze week heb ik weer een gloednieuw glutenvrij weekmenu 2020-46 voor jullie samengesteld vol met kookinspiratie voor de komende week.
Deze week onder andere een heerlijke glutenvrije kipshoarma. Lekker met zelfgemaakte glutenvrije pitabroodjes en homemade knoflooksaus. Op woensdag een zalige herfstpasta met pompoen, pastinaak en rookworst. Op zondag een Griekse klassieker. Namelijk de moussaka. Je moet er eventjes de tijd voor uittrekken, maar dat wordt zeker beloond. Echt een zalig gerecht.
De rest van het glutenvrij weekmenu 2020-46 vind je hieronder!
Geniet van de komende week, blijf gezond en veel kookplezier gewenst.
Liefs Audrey en Sophie
Maandag
Andijvie ovenschotel met winterpeen en gehakt
Een verrukkelijke glutenvrije andijvie ovenschotel met winterpeen en gehakt. Makkelijk om te maken en ook nog eens lekker snel klaar.
Dinsdag
Albóndigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Waan je in Spaanse sferen met deze heerlijke glutenvrije albóndigas in tomatensaus. Lekker als tapas, maar ook perfect met pasta, patatas bravas of witte rijst.
Woensdag
Herfstpasta met pompoen, pastinaak en rookworst
Haal het najaar in huis met deze zalige glutenvrije herfstpasta met pompoen, pastinaak en rookworst welke je ook nog eens binnen een handomdraai op tafel hebt staan.
Donderdag
Thaise varkenshaas curry met paksoi en peultjes
Een super lekker Oosters gerecht met varkenshaas wat ook nog eens binnen 30 minuten op tafel staat. Lekker met pandanrijst.
Vrijdag
Kipshoarma met home made pitabroodjes
De lekkerste kipshoarma?! Nou, die maak je gewoon heel makkelijk zelf. Lekker met zelfgemaakte glutenvrije pitabroodjes en homemade knoflooksaus.
Zaterdag
Italiaanse quiche met courgette en parmaham
Een smaakvolle glutenvrije Italiaanse quiche goed gevuld met parmaham, courgette, paprika, cherry tomaten en rode ui. Heerlijk als hoofdgerecht, lunch of als buffetgerecht.
Zondag
Griekse moussaka
Een zalige glutenvrije Griekse moussaka met aubergine, courgette, tomatengehaktsaus en aardappelschijfjes. Lekker met een flinke laag bechamelsaus en een topping van Parmezaanse kaas. Het is even een klusje, maar zeker de moeite waard om eens te proberen. Zo lekker!
Volgen jullie ons ook al op Social Media? Hier vind je natuurlijk al onze glutenvrije recepten. Maar ook reviews, tips, en glutenvrije aanbiedingen. Soms een leuke win actie en natuurlijk een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij.