Glutenvrij weekmenu 2019-36

Het is weer zondag, dus hoogste tijd voor een gloednieuw glutenvrij weekmenu 2019-36!

Deze zondag niet alleen de start van een nieuwe week, maar ook van een nieuwe maand. Vandaag is het alweer 1 september. Wat is die vakantieperiode toch snel voorbij gegaan. Kleine Soof is afgelopen week alweer in groep 3 gestart en ook ik heb een mijlpijl bereikt. Voor het eerst heeft Sophie Glutenvrij deze maand meer dan 11.000 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Fan-tas-tisch!!! Daar zijn we zo ontzettend blij mee.

En natuurlijk zijn wij jullie heel dankbaar voor het volgen van onze website en Social media, maar ook voor het vertrouwen in ons. Steeds meer vragen mogen wij per week beantwoorden via mail of social media wat wij uiteraard met liefde doen, maar ook steeds meer lieve en leuke reacties krijgen we van jullie. Soms krijgen we zelfs foto’s toegestuurd van kinderen die genieten van onze gerechten. Echt super leuk is dat en het doet ons ook ontzettend goed. Dat geeft ons onder andere ook de drive om met Sophie Glutenvrij verder te blijven gaan, wat af en toe best wel eens lastig is naast een parttime baan en het drukke gezinsleven.

Voor Sophie Glutenvrij hebben we momenteel plannen genoeg en uiteraard komen er voor jullie weer leuke dingen aan, zoals bijvoorbeeld winacties. Natuurlijk hopen we nog meer bezoekers te mogen ontvangen de komende tijd, zodat Sophie Glutenvrij kan blijven groeien. Op deze manier kunnen we namelijk onze recepten gratis aan jullie aan blijven bieden wat wij uiteraard graag willen. Een glutenvrij dieet is al prijzig genoeg.

 

Het glutenvrij weekmenu 2019-36

Wat hebben wij deze week met het glutenvrij weekmenu 2019-36 voor je uit gezocht. Deze week onder andere een heerlijke Hollandse bonenschotel welke binnen 30 minuten op tafel staat. Maar ook een heerlijke pasta met een champignon-spinaziesaus of wat denk je van heerlijke bloemkoolschotel met ham en kaas.

De rest van het glutenvrij weekmenu 2019-36 vind je hieronder.

Geniet van de nieuwe week, veel kookplezier en nog een fijne zondag allemaal!

 Maandag

Hollandse bonenschotel

Deze Hollandse bonenschotel is zo simpel, daar kan eigenlijk niets aan mislukken. Ook staat deze heerlijke schotel binnen 30 minuten op tafel. Lekker met aardappelpuree, rijst of glutenvrij stokbrood.

 

Dinsdag

Chili sin carne

Vandaag een dagje zonder vlees met deze heerlijke chili sin carne welke ook nog eens vegan is. Lekker met witte rijst en tortillachips. Ook staat deze heerlijke chili binnen 30 minuten op tafel.

 

Woensdag

Bloemkoolschotel met ham en kaas

Makkelijk, snel en super lekker is deze bloemkoolschotel met ham en kaas uit de oven. Slechts 20 minuten voorbereiding en de oven doet de rest van het werk voor je 😉

 

Donderdag

Indiase tikka masala

Natuurlijk mogen de wereldgerechten niet ontbreken in het glutenvrij weekmenu. Vandaag deze heerlijke Indiase tikka masala. Lekker met basmatirijst en naanbrood.

 Vrijdag

Jambalaya met kip, ham en chorizo

Ook deze Amerikaanse jambalaya is een van de wereldgerechten. De combinatie van kip, ham en chorizo geeft dit gerecht een heerlijke aparte smaak waarvan je wilt blijven eten.

 

Zaterdag

Pasta met champignon-spinaziesaus, kip en kikkererwten

Deze heerlijke glutenvrije pasta kip, kikkererwten en spinazie in een super lekkere romige saus moet je echt een keertje geproefd hebben. Zó ontzettend lekker.

 

Zondag

Rendang, pittig Indonesisch stoofvlees

Dit gerecht vergt iets meer tijd, maar dat ga je zeker terug proeven. Deze Indonesische rendang is bijvoorbeeld erg lekker met witte rijst en sajoer boontjes.

 Hebben jullie ons ook al gevonden op Social Media? Hier vind je niet alleen onze recepten, maar bijvoorbeeld ook tips, nieuwe glutenvrije producten (ook lactosevrij), reviews en een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij.

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code