Glutenvrij weekmenu 2019-35

Afgelopen week hebben we een keertje het glutenvrij weekmenu overgeslagen. Waarom? Nou, wij waren heerlijk aan het genieten van onze vakantie in Fuengirola in Spanje. Hoewel ik wel overwogen heb om een weekmenuutje voor jullie te maken, won toch mijn behoefte naar wat rust. Maar goed, inmiddels zijn we weer thuis. Sophie heeft vandaag haar eerste schooldag in groep 3 achter de rug en ook ik ga morgen weer helemaal opgeladen aan de slag op mijn werk. Heerlijk weer back to normal! Uiteraard hoort daar ook een gloednieuw glutenvrij weekmenu 2019-35 bij.

Deze week onder andere een heerlijke Indonesische kippensoep, maar ook een super lekkere kinderspaghetti. Uiteraard om nog een beetje het vakantie gevoel te houden, een heerlijke Spaans gerecht op de woensdag.

Je vind de rest van het glutenvrij weekmenu 2019-35 hier beneden! Veel kookplezier en geniet van de week!Maandag

Aardappelsalade met radijs, paprika en lente-ui

Deze super lekkere aardappelsalade combineert lekker met een heerlijke glutenvrij soep zoals bijvoorbeeld de pittige tomaat-paprikasoep.

 

Dinsdag

Spaghetti met ham en kaas

Super makkelijk en snel is deze spaghetti met ham en kaas. Of zoals wij deze variant noemen, kinderspaghetti.

 

Woensdag

Spaanse witte bonenschotel met chorizo

Om nog een beetje in de Spaanse sferen te blijven vandaag deze heerlijke Spaanse witte bonenschotel met chorizo. Lekker met witte rijst.

 

Donderdag

Andijvie ovenschotel met spekjes en runderworstjes

Deze schotel is toch wel een van mijn favorieten geworden. Vooral de combinatie van kruidenroomkaas, aardappel en spekjes vind ik super lekker. Slechts 25 minuten voorbereiding en de oven doet de rest van het werk voor je.Vrijdag

Viscurry met koriander, bos-ui en paprika

Lekker, makkelijk en vooral snel is deze heerlijke viscurry met koriander, bos-ui en paprika.Hij staat namelijk binnen 30 minuten op tafel. Lekker met witte pandanrijst.

 

Zaterdag

Griekse kofta met courgette en aubergine

Uiteraard mogen de wereldgerechten niet ontbreken in het weekmenu. Vandaag de Griekse kofta met aubergine en courgette. Lekker met witte rijst.

 

Zondag

Soto ajam, Indonesische kippensoep

Even iets meer werk, maar zeker de moeite waard is deze heerlijke soto ajam (Indonesische kippensoep) waar je eindeloos mee kunt variëren.

 Volgen jullie onze avonturen ook al op Social Media? Je vind hier niet alleen foto’s van onze gerechten, maar ook tips, nieuwe glutenvrije producten, reviews en een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij.

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code